Brutalni besedni obračun: Sin Brada Pitta očeta označil za "prvovrstno rit", grozno bitje, ki ustrahuje svoje otroke

D.Ži
21.11.2023 11:30

Kako težko je moralo biti sredi ločitvene vojne hollywoodskih ljubljencev, razkriva izjava Paxa, ki ga je Angelina leta 2007 posvojila iz Vietnama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pax je že davno zelo jasno sporočil, da z Bradom Pittom ne želi več imeti opravka. 
Profimedia

Sin Brada Pitta in Angeline Jolie, 19-letni Pax Jolie-Pitt, je v objavi na Instagramu za očetovski dan 2020 svojega očeta označil za "prvovrstno rit, zaradi katere se njegovi štirje najmlajši otroci tresejo od strahu",  piše Daily Mail. "Življenja mojih najdražjih si spremenil v pekel," je zapisal.

"Lahko govoriš sebi in svetu, kar hočeš, a resnica bo nekega dne prišla na dan," je dodal. Sarkastično je zaključil: "Vse najboljše za očetovski dan, ti prekleto, grozno človeško bitje." Pax je to napisal o Pittu na svojem zasebnem Instagram računu, ko je bil star 16 let.

Angelina Jolie in Pax na newyorškem letališču. Zelo povezana sta.  
Profimedia

Angelina Jolie je leta 2007 posvojila Paxa iz sirotišnice v Vietnamu. Bil je star tri leta in biološka mati, odvisnica od heroina, se mu je odrekla, ko je bil še novorojenček. Brad ga je uradno posvojil naslednje leto.

Pax se medijsko le redko izpostavlja.  
Profimedia

Zanimivo je, da se je očetovemu priimku javno odpovedala njegova sestra Zahara. 18-letna študentka na Univerzi Spelman v Atlanti se je pred kratkim pridružila prvemu temnopoltemu sestrstvu v zgodovini - Alfa Kapa Alfa.

Po družbenih omrežjih zdaj krožijo posnetki iniciacije, številne oboževalce pa je Zaharin javni nastop presenetil. Med slavjem se je namreč postavila pred večjo skupino ljudi in glasno rekla, da je njeno ime Zahara Marley Jolie, s tem pa razkrila, da se je odrekla očetovemu priimku.

Neki drugi časi. Pax in Brad Pitt leta 2007, še pred ločitveno vojno slavnih igralcev. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta