(FOTO) Kdo je skrivnostna temnolaska, ki jo ob otožni princesi Charlene videvamo pogosteje kot njenega moža

D.Ži
10.02.2023 09:44

Žena monaškega kneza se je vrnila na monaško družabno sceno, a je tam ne vidimo vedno v družbi princa Alberta, temveč v družbi ženske z zanimivo zgodovino.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Monaška princesa Charlene se je v zadnjem času pojavila na več dogodkih, na zadnji slovesnosti pa je ni spremljal mož Albert, temveč skrivnostna rjavolaska.

Profimedia

Melanie-Antoinette Costello de Massy je sestrična princa Alberta in govori se, da ima neverjetno preteklost, polno sporov prednikov in zgodb o domnevni izdaji, piše Daily Mail.

Melanie-Antoinette naj bi bila edina ob Charlene med njeno vrnitvijo v središče pozornosti po dolgem obdobju bolezni in zdravljenja izčrpanosti. Melanie je bila kot opora na voljo tudi princu Albertu in mu delala družbo na potovanjih in obiskih, medtem ko je bila Charlene na zdravljenju v tujini.

A čeprav danes slovi kot ena najbolj zanesljivih članic družine, njena preteklost ni tako pravljična. Gre namreč za hčerko baronice Elizabeth Ann de Massy, ​​zaupnice princa Rainierja III. in monaške princese Grace. Njena babica Antoinette, baronica de Massy, je bi bila Rainierjeva starejša sestra.

Profimedia

Zgodba se nato vrne v leto 1890, ko je princesa Charlotte vse skupaj začela. Charlotte je bila kot najstarejša sestra najverjetnejša prestolonaslednica. Imela je dva otroka, Antoinette in Rainierja. Kljub temu, da je bila Antoinette najstarejša, se je Charlotte zaradi svojega edinega sina odrekla pravici do prestola.

Leta 1961 je Antoinette našla ljubezen z Jeanom Charlesom Reyem in po poročanju Vanity Faira je par skoval načrt, kako bi s prestola odstranil Antoinettinega brata s širjenjem govoric, da njegovo takratno dekle Gisèle Pascal ne more imeti otrok.

Mislili so, da bo to spodbudilo monaško družbo, da za pričakovanega dediča izbere njenega sina Christiana Louisa. Medtem bi to Antoinette omogočilo, da kneževino vodi kot regentinja.

Vendar se je načrt izjalovil, ker je Rainier kasneje spoznal hollywoodsko zvezdnico Grace Kelly, Antoinette pa nikoli ni sedla na prestol.

Profimedia

Kljub temu, da naj bi njena mama poskušala ukrasti prestol, se zdi, da si je Antoinettina hči Elisabeth-Anne De Massy močno prizadevala k izboljšanju družinskih odnosov.

Ne samo, da je bila družica na Ranierovi poroki z Grace Kelly, bila je tudi botra njuni hčerki, princesi Stephanie.

Kot taka je imela enake privilegije, kot jih je nekoč imela njena mati, v preteklih letih pa je tudi zastopala princa Alberta na kraljevih zarokah. To je zdaj preneseno na njeno hčerko Melanie-Antoinette.

Profimedia

Čeprav ne vzbuja veliko pozornosti, je Melanie v senci vedno ob Charlene in zdi se, da se dami zelo dobro razumeta. Melanie pregovorno najbolj žalostni princesi na svetu lajša neskončen niz težki dni, ki jih ta domnevno preživlja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta