Zelo drag poljub: Princ Albert naj bi Charlene obljubil goro denarja, če se bo še naprej obnašala kot njegova žena

D.Ži
14.09.2022 10:21

Vsaj za nekaj sekund se je večno razžalosteni obraz žene monaškega kneza nekoliko razvedril. Najbrž tudi zaradi obljubljene letne rente.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Se odnosi med njima ogrevajo ali gre za le še eno predstavo za javnost? Monaška princesa Charlene in princ Albert II. sta se skupaj pojavila v očarljivem francoskem mestecu Peille, mnoge je presenetilo, koliko naklonjenosti je princ izkazal soprogi, ki jo je po dolgem času v javnosti nežno poljubil na lice. Jasno, videli smo tudi že kak bolj strasten poljub, a tudi trud nekaj šteje.

Cry-olivier Huitel

Njegova poteza je princesi, ki se je drži tudi vzdevek "najbolj žalostna princesa na svetu", pričarala medel nasmeh na obrazu, redek prizor so seveda obeležili tudi fotografi, ki so par spremljali.

Kot pišejo nekateri največji francoski mediji, naj bi par za ohranitev svojega zakona končno našel skupni jezik. Princ naj bi Charlene obljubil izjemnih 12 milijonov evrov letno, če se bo obnašala v skladu s svojimi kraljevimi dolžnostmi in se z njim pojavljala na pomembnih javnih dogodkih. Vse glasnejše govorice o zakonskih težavah naj bi ga prisilile v ta obupan korak. Še posebej hudo je bilo, ko se je ne legendarnem Plesu vrtnic pojavil brez žene, kar je močno vznemirilo monaško družabno sceno.

"Charlene je svojega moža prisilila v podpis izjemno zaupne pogodbe," piše francoski Voici, ki se sklicuje na vir iz neposredne bližine monaškega dvora.

"Seveda princesa uživa številne privilegije, vendar njen denar ni vselej zagotovljen. Šla je skozi težko obdobje, zato je logično, da si želi svoj dohodek," je povedal vir za Daily Mail.

Charlene je v začetku tega leta preživela dolge štiri mesece na zdravljenju v Švici in bila skupaj skoraj leto ločena od družine, saj je pred tem preživela osem mesecev v Južni Afriki.

Leta 2011 se je poročila s princem Albertom, na poroki pa je jokala, zato od takrat slovi kot najbolj žalostna in nesrečno poročena princesa na svetu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta