(FOTO) Presenečenje: Znana Slovenka z nogometnim zvezdnikom pričakuje otroka

A.L.
07.06.2023 17:31

"Počutim se popolnoma drugače kot v prvi nosečnosti," pravi lepa nosečnica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dolgo je trajalo, da je slovenska lepotica Kaja Vidmar na Instagramu objavila prvo fotografijo, na kateri je pozirala s hrvaškim nogometnim zvezdnikom Šimetom Vrsaljkom, njenim srčnim izbrancem. Par se je pred dobrim letom dni razveselil hčerke Viktorije, zdaj pa sta znova presenetila.

Za hrvaško revijo Gloria je Kaja potrdila, da bosta s partnerjem čez tri mesece postala starša sinu. "Počutim se popolnoma drugače kot v prvi nosečnosti. Še posebej se bratca veselita Viktorija in Bruno," je razkrila postavna svetlolaska. "Vse je pripravljeno za njegov prihod. Veliko bo podedoval po Viktoriji, saj razlika med njima ne bo velika. Komaj čakamo, da ga objamemo," je še dodala.

Za slovensko igralko in spletno vplivnico, ki se je pred leti preizkusila tudi v šovu Zvezde plešejo, je to drugi skupni otrok z upokojenim hrvaškim nogometašem, medtem ko ima 31-letnik iz zakona z nekdanjo ženo Mateo Kedžo že petletnega sina Bruna. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta