(FOTO) Slavna atletinja je stara 40 in še vedno nedolžna: Pravi, da je noben moški noče

D.Ži
18.08.2022 09:30

Bogu je predala svoje upe o poroki, a zaenkrat še spi sama. Sanje o otroku bo očitno uresničila z umetno oploditvijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Slavna ameriška atletinja Lolo Jones poleg številnih uspehov v tekmovalni karieri zanimanje javnosti priteguje tudi s svojim življenjskim slogom in prepričanji, natančneje z odločitvijo, da pred poroko ne bo seksala, o čemer je spregovorila javno.

"Poskušala sem z ljudmi iz različnih družbenih sfer, tudi s kolegi športniki, a je vedno sledil razhod in moje srce je bilo zlomljeno. Odločena sem, da bom prvi seks doživela v zakonu, a ne najdem pravega moškega," je v enem od nedavnih intervjujev povedala 40-letna Lolo.

Potem ko se je odločila o tem javno spregovoriti, se je seznam moških, s katerimi bi lahko bila, še skrčil.

"To je bila napaka, ki je uničila vse moje zmenke. Nisem imela možnosti, prej sem si vedno mislila: v redu, naj mu povem ali naj počakam, da me spozna kot osebo, in nato sprožim bombo?" je priznala.

Pred kratkim je objavila video, v katerem je razkrila, kako zelo si želi družino ter da se je odločila preizkusiti z umetno oploditvijo in zamrzovanjem jajčec.

"Še naprej bom molila k bogu, da me počasti z moškim, ki me je vreden. Že leta sem molila in pretočila sem veliko solz, da bi mi dovolil najti moža. Molila sem celo, da če me noče poročiti, naj vsaj odstrani to željo iz mojega srca. A leta so minevala, vse bolj si želim poročiti se. Kar naprej mi lomijo srce. Pogosto me zafrkavajo, ker sem se odločila ne seksati pred poroko. Fantje pišejo v moj nabiralnik, da sem stara. Da sem sprana in da moram s tem končati. In tako vpijem: Kje si Bog? Del Svetega pisma pravi: 'Če karkoli vprašaš v mojem imenu, bom to storil.' Prosila sem Boga, naj izpolni mojo srčno željo. Njegova beseda pravi, da sta dva boljša kot eden," je dejala med gostovanjem v televizijski oddaji.

Lolo ima trenutno več kot 500.000 sledilcev na svojem Instagram profilu in z njimi deli utrinke iz zasebnega življenja, tako je te dni objavila postopek zamrzovanja svojih jajčec, pogosto pa objavlja tudi atraktivne fotografije v nedrčkih, za katere prejema komplimente.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta