(FOTO) Ste jo srečali? Na hrvaški obali se sonči ena najbolj občudovanih lepotic 80-ih, njene dolge noge so legendarne

D.Ži
26.07.2024 09:05

Legendarna 1,85 metra visoka Danka poletje preživlja v Sredozemlju na luksuzni jahti, te dni uživa v lepotah zelo priljubljenega hrvaškega otoka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pred Hvarom je Brigitte Nielsen z družino obiskala tudi italijansko Ischio. 
Profimedia

Danska igralka in manekenka ter bivša žena slavnega filmskega mišičnjaka Sylvestra Stallona, ​​Brigitte Nielsen, poletje preživlja na Hvaru. Potem ko je po družabnih omrežjih zakrožila njena fotografija z osebjem priljubljene restavracije, je zdaj na spletu delila tudi nekaj prizorov s hrvaške obale. 

Pozirala je na luksuzni jahti, navdušenja nad Hrvaško pa ni skrivala. "Raj na zemlji," je povedala v zgodbi na Instagramu, medtem ko je pozirala na krovu v kopalkah in pri 62 letih navdušila s svojo postavo.

Brigitte je svojo igralsko kariero začela v filmu Rdeča Sonja z Arnoldom Schwarzeneggerjem, s katerim je imela kratko afero. Kmalu po razhodu z njim je spoznala 17 let starejšega Sylvestra in se z njim leta 1985 poročila.

Kasneje je razkrila podrobnosti njunega zakona, ki je trajal le dve leti, in povedala, da je Stallona osvojila na snemanju filma Kobra, tako da mu je v hotel poslala gole fotografije. Njuna skupna sreča ni trajala prav dolgo.

Brigitte se je poleg manekenske kariere ukvarjala tudi z igralstvom, znana je po vlogi v filmu Policaj z Beverly Hillsa, nastopila pa je tudi v videospotu Michaela Jacksona za skladbo "Liberian Girl".

Kasneje se je poročila še štirikrat, s petim možem Mattio Dessijem je pri 55 letih dobila hčerko.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta