(FOTO) Uf, kako se je spremenil! Pete Sampras je danes videti zelo drugače kot v času največje teniške slave

D.Ži
31.01.2024 10:56

Tako redko se pojavlja v javnosti, da smo na enega najboljših tenisačev v zgodovini skoraj pozabili. Te dni so ga opazili med kupovanjem kave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pete Sampras leta 1997. Veljal je za enega najbolj čednih in uspešnih tenisačev na sceni.  
Profimedia

Nekoč je vladal teniškemu svetu in veljal za enega najbolj čednih in postavnih tenisačev na svetu, vmes pa smo nanj že kar malce pozabili, saj se je že pred krepkim desetletjem Pete Sampras skoraj povsem umaknil iz javnosti. 

September 1990, ko je Pete Sampras na turnirju US Open premagal Andreja Agassija.   
Profimedia

Danes je bivši šampion star 52 let in, ker ga dolgo nismo videli, so nekatere zelo presenetile nove fotografije, ki jih je posnel paparac, ki je Samprasa opazil med kupovanjem kave v Kaliforniji. 

Leta 1993 v Stockholmu. Njegovi gosti temni lasje in igriv nasmeh so šibili kolena.   
Profimedia

Tekom kariere je osvojil  64 turnirjev v posamični konkurenci in skupaj zaslužil več kot 43 milijonov dolarjev, veljal je za najboljšega igralca sveta, leta 2003 se je uradno upokojil, a se kasneje tu in tam še udeležil kakšne ekshibicijske tekme. Večino trofej so mu kasneje ukradli iz nekega kalifornijskega skladišča, nekaj jih je policija kasneje celo našla in mu jih vrnila. 

Po dolgem času se je pokazal v javnosti. Skočil je po kavo v nakupovalno središče.   
Profimedia

O svojem zasebnem življenju nikoli ni velikodušno kramljal, zelo ceni mir, zato je bilo presenečenje toliko večje, ko je medijem pred tremi meseci povedal, da se njegova žena Bridgette Wilson bori z rakom jajčnikov, prestala je tudi kemoterapijo. "Težko je gledati nekoga, ki ga imaš rad, kako se bori skozi tako zahtevno obdobje. Po drugi strani pa je super videti naša fanta, ki podpirata svojo mamo, mene in drug drugega," je zapisal v izjavi za javnost oktobra lani. Kako napreduje njena zdravstvena bitka, ni znano. Poročena sta že 23 let. 

Oktobra je Sampras sporočil, da se njegova žena bori z rakom.  
Profimedia

Te dni so Samprasa opazili v nakupovalnem središču Beverly Glen na Beverly Hillsu. Nekaterim se zdi, da se je skozi leta zelo spremenil, predvsem je odšlo nekaj njegovih nekdaj prepoznavno gostih, temnih las. A šarmanten nasmeh in navihan pogled je ohranil. 

Leta so ga spremenila, a šarm je ostal.  
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta