(FOTO) V Piran prihaja prava armada velikih hollywoodskih imen, ki bodo snemala novo Netflixovo uspešnico

D.Ži
12.09.2022 14:46

Domačini bodo morali nekoliko potrpeti zaradi spremenjenega prometnega režima, a bo pogled na naš obmorski biser v visokoproračunski produkciji zagotovo vse poplačal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nekaj kadrov filma Our Man from Jersey so junija posneli že v Londonu. 
Profimedia

Vsake toliko Slovenijo obišče kakšno zveneče filmsko ime. Tokrat jih prihaja prava armada. Ne na dopust, ampak na snemanje nove potencialne filmske uspešnice. J. K. Simmons, Halle Berry in Mark Wahlberg nastopajo v prihajajočem filmu Our Man from Jersey. Prihodnja dva tedna bodo kadre za Netflixov akcijski triler snemali tudi v Piranu, pišejo Primorske novice in dodajajo, da bo razsežnost projekta prinesla tudi nekaj začasnih logističnih ukrepov.

Mark Wahlberg v akciji.
Profimedia

Piran se bo v filmsko kuliso spremenil med 19. septembrom in 4. oktobrom, o tem je občane že prejšnji četrtek obvestila Občina Piran. "Vrhunska tuja snemalna ekipa bo obiskala staro mestno jedro z namenom snemanja zahtevnih kaskaderskih kadrov," so objavili na občinski spletni strani ter domačine prosili za razumevanje in pomoč pri izvedbi projekta. Obetajo se občasne popolne zapore cest, trgov in ulic.

Mark Wahlberg tokrat igra gradbenega delavca.
Profimedia

Produkcija Pakt Media bo s 15-minutnimi zaporami določenih delov mesta občasno omejevala dostop do snemalnih lokacij. Prizore bodo predvidoma snemali na Prešernovem nabrežju, Ulici svobode, Trubarjevi ulici, Tartinijevem trgu, Pristaniški ulici, Bolniški ulici, Trgu 1. maja z Gregorčičevo, Verdijevo, Trubarjevo in Kosovelovo ulico, Vidalijevi ulici z Obzidno ulico (Porta Dolfin), Trgu Bratstva s Tomšičevo in Župančičevo ulico (Porta Marciana), Cankarjevem nabrežju, Kidričevem nabrežju in Dantejevi ulici. "Stanovalcem Pirana dostopanje do prebivališč ne bo v nobenem primeru onemogočeno, le občasno časovno omejeno," sporočajo na občini.

Halle Berry in Mark Wahlberg. Ni še jasno, ali bosta v Piran prišla oba.
Profimedia

Gre za Netflixov akcijski triler, ki ga režira Julian Farino. Gre za zgodbo gradbenega delavca iz Jerseya Mikea, ki ga bivše dekle iz srednješolskih časov vpelje v svet vohunov in tajnih agentov. Po pisanju Primorskih novic naj bi hollywoodska druščina štela okoli 1200 ljudi, česar se zagotovo že veselijo obalni hotelirji.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta