(FOTO) Vsi obožujejo nadarjeno in čedno Gajo Filač. Pa veste, kdo je osvojil njeno srce?

D.Ži
01.10.2024 09:37

Ena najbolj izstopajočih igralk svoje generacije, ki jo gledamo tudi v seriji Skrito v raju, je že nekaj časa v srečni zvezi s postavnim Davidom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gaja v seriji Lajf je tekma s soigralcem Vorancom Bohom.
Voyo/Urša Premik

V življenju simpatične Gaje Filač trenutno vse cveti. Njena kariera je na visokih obratih, gledamo jo v uspešni seriji Skrito v raju, vodi oddajo Krompir na TV Slovenija, že prej jo je uspešno zadela tudi puščica ljubezni. Njeno srce ima že nekaj časa skrbno v rokah David Champaigne, s katerim sta si minulo poletje privoščila tudi lep dopust. Kdo je David? Mlad Ljubljančan se je nad igro navdušil že v srednješolskih letih, ko je obiskoval Gimnazijo Ledina, nato pa je opravil sprejemne izpite za študij na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo.

Piše scenarije in se ukvarja z režijo, za svoj diplomski igrani film z naslovom 2030 je dobil prvo nagrado na beograjskem filmskem festivalu Fine Line, piše Svet24. Tudi v domovini so ga nagradili s štirimi zlatolaskami priznanji, ki jih podeljujejo na AGRFT. Umetnost je bila v zibko položena tudi Gaji. Širši javnosti je postala znana po vlogi v mladinskem filmu Košarkar naj bo, zdaj pa tudi v seriji Skrito v raju.

Gaja Filač je ena najbolj izstopajočih igralk svoje generacije. 
Ana Gregorič

Obiskovala je Osnovno šolo Ledina, šolanje pa je nato nadaljevala na Gimnaziji Poljane.

Gaja Filač in Klemen Kovačič, voditelja otroške oddaje Krompir
Tvs

V gimnazijskih letih je nastopila v prvem celovečernem filmu Rdeča raketa v režiji Vojka Anzeljca. Študirala je igro na AGRFT. Je hči direktorja fotografije Vilka Filača in polsestra igralke Saše Pavlin Stošić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta