(FOTO) Zanemarjen, utrujen in vidno potrt: Od nekdaj tako šarmantnega zvezdnika Prijateljev je ostalo le še malo

D.Ži
03.06.2022 09:46

Denar očitno res ne prinaša sreče. Eden najbolj priljubljenih igralcev kultne serije je danes le še senca samega sebe. Za njim je tudi bitka z odvisnostjo in nismo povsem prepričani, da jo je že dobil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriški igralec in zvezdnik serije Prijatelji Matthew Perry je znova svoje številne oboževalce spravil v skrbi, potem ko so ga te dni na ulicah Los Angelesa posneli paparaci.

Profimedia

52-letnega Matthewa so opazili, ko je izstopil iz svojega dragega aston martina, njegov zanemarjen videz in čuden izraz na obrazu so mnoge razžalostili, saj od njegovega starega čednega videza ni ostalo več prav veliko. 

Profimedia

Igralec se je pred kratkim v javnosti pojavil v družbi skrivnostne ženske, o kateri ni znanega skoraj nič. Prvič so ju posneli pred mesecem dni, Matthew pa je bil takrat videti v nekoliko boljši formi. Mnogi so sklepali, da se je zaradi skrivnostne gospe odločil delati na sebi, a se zdi, da je medtem spet vse šlo po bregu navzdol. 

Profimedia

Oboževalci so tudi opazili, da je igralčevo novo dekle izjemno podobno njegovi nekdanji zaročenki Molly Hurwitz, s katero se je razšel junija lani.

Profimedia

Matthewova sedanja podoba je posledica burnega življenja, pred tem pa je javno priznal, da se zaradi posledic hude odvisnosti ne spominja nekaterih delov serije, ki mu je prinesla svetovno slavo. V prijateljih je igral kar deset let. Bil je odvisen od zdravila Vicodin, jemati pa ga je začel po nesreči, ki jo je doživel med vožnjo z vodnim skuterjem. Zdravilo je sicer res omililo bolečine, a iz njega naredilo odvisnika od protibolečinskih tablet. Imel je tudi težave z alkoholom, zaradi katerih se je večkrat zdravil.

Profimedia

Igralec je napovedal izid svoje biografije, ki bo predvidoma izšla jeseni. V njej namerava svetu povedati, kaj se je dogajalo na snemanju Prijateljev in kako je pravzaprav prišel do današnjega stanja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta