(FOTO) Zvezdnico žalijo, ker se je zredila za več kot 14 kilogramov: Tako vrhunsko je odgovorila svojim kritikom ...

D.Ži
05.06.2023 10:54

Sita neskončnega ukvarjanja s svojo novo postavo se je Bebe Rexha odzvala s fotografijo in zanimivo spletno statistiko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V zadnjem času pevko Bebe Rexha mnogi zbadajo zaradi videza, tu in tam prileti tudi kak zelo žaljiv komentar, kar je skoraj nepojmljivo. Naveličala se je nenehnega poslušanja in branja nesramnih opazk o tem, da se je zredila.

Objavila je posnetek zaslona, ​​ki kaže, da uporabniki TikToka pogosto iščejo njeno ime skupaj z besedo "fat" (debela), iščejo fotografije, na katerih je v kopalkah pred spremembo in po njej. Dodala je tudi selfie, ki ga je naredila s pomočjo ogledala, pozira v trenirki, nenaličena in razkazuje trebušček.

"Ja, sem v debeli fazi, pa kaj?" je zapisala pevka.

Ni prvič, da ima opravka z neotesanci, ki komentirajo njen videz. Sredi aprila je na Twitterju objavila posnetek zaslona, ​​ki prikazuje statistiko, kako pogosto ljudje na spletu iščejo "teža Bebe Rexha".

"Ko vidim tisto iskalno vrstico, je tako vznemirljivo. Nisem jezna, ker je res. Zredila sem se. Ampak to je sranje. Hvala vsem ljudem, ki me imajo radi ne glede na vse," je takrat zapisala.

Pevka je nedavno povedala tudi, da ima težave s policističnimi jajčniki.

"To je eden glavnih razlogov, zakaj se ženske zredijo. Zelo hitro sem pridobila 14 kilogramov, morda celo malo več kot to. Ne veš, skozi kaj nekdo gre, kaj se mu zgodi v življenju, zato je težko. Ampak mislim, da leta 2023 ne bi smeli več govoriti o telesni teži ljudi," je dejala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta