(FOTO) Po vlogi v Ameriški piti je spala z več kot 200 ljudmi, za kar je danes izjemno hvaležna

D.Ži
05.08.2022 09:46

Kar koli bo že počela, zapeljiva Jennifer Coolidge bo za vedno ostala Stiflerjeva mama iz kultne najstniške komedije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Jennifer Coolidge je priznala, da je zaradi vloge v priljubljenem filmu Ameriška pita pred več kot dvajsetimi leti spala z več kot 200 ljudmi.

Profimedia

Lahko bi rekli, daj je postala izvirna MILF, kar je izraz, s katerim Američani označujejo atraktivne ženske srednjih let, pomeni pa "Mama I'd Like To Fu***". Ta izraz je v filmu, na njegovo veliko grozo, skoval prijatelj njenega najstniškega sina.

Zvezdnica je čez noč postala prava senzacija, ko je priznala, da je bila po snemanju Ameriške pite leta 1999 deležna veliko akcije.

Profimedia

"Po Ameriški piti sem veliko igrala kot MILF in imela veliko spolnih aktivnosti," je Coolidge povedala v novem intervjuju za Variety.

"Snemanje filma mi je prineslo kar veliko koristi. Mislim, da se je nabralo okoli 200 ljudi, s katerimi sicer ne bi nikoli spala," je razkrila.

Med upodobitvijo mame družine Stifler je njena junakinja na vse načine poskušala zapeljati prijatelja svojega najstniškega sina, Paula Fincha.

Profimedia

Priljubljena komedija z Jasonom Biggsom, Shannon Elizabeth, Chrisom Kleinom, Alyson Hannigan in Eugenom Levyjem je v kinematografe prišla leta 1999 in po podatkih portala Box Office Mojo zaslužila več kot 235 milijonov dolarjev po vsem svetu.

Med svojim zadnjim intervjujem je Coolidge povedala, da je po toliko letih neuspešnega iskanja dela postala neustrašna, saj je začutila, da nima česa izgubiti.

"Deset let avdicij, ki niso prinesle dela. Strahu ni več, ko se navadiš izgubljati. V tem je svoboda," je dejala slavna igralka.

Profimedia

Coolidge je tudi povedala, da je skoraj zavrnila vlogo Tanye v seriji Beli lotus, čeprav je njen prijatelj in ustvarjalec serije Mike White vlogo napisal prav zanjo.

Po vlogi v Ameriški piti je spala z več kot 200 ljudmi, “s katerimi sicer nikoli ne bi”.
Profimedia

"Ni mi bilo všeč, kako sem izgledala, ker sem se med pandemijo zredila," je iskrena. "Eno stvar v življenju sem res naredila dobro. Izbrala sem odlične prijatelje. Če Mike White nikoli ne bi bil uspešen in bi Beli lotus zasnoval kot predstavo v majhnem gledališču, kjer so vsi plačali 10 dolarjev za ogled, bi bila to najbrž največja stvar, ki se mi je zgodila. Šlo je za ubijalsko delo, ki mu nihče drug ni bil kos," je pojasnila. "Kar je Mike White naredil zame, bi privoščila vsakemu igralcu. Tudi če bi mu spodletelo. Vsi si želimo izzivov in priložnosti," je dejala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta