Kaj se je dogajalo? Vili Resnik razkril, da je za njim zahtevno obdobje, ko se ni oglašal: "Bilo bi zelo nepošteno ..."

D.Ži
05.01.2024 14:40

Po nekaj tednih pavze na družbenih omrežjih je svoje oboževalce nagovoril naš priljubljeni glasbenik in delil željo za prihajajoče leto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vili Resnik si želi, da bi letos lahko s skupino nastopal pogosteje.
Mediaspeed.net

V prazničnih dneh smo ga na malih zaslonih videvali kar pogosto, saj je gostoval v razvedrilnih oddajah, tudi v navezi z Miranom Rudanom, s katerim sta oba nekoč pela pri svoj čas zelo priljubljeni zasedbi Pop Design. Ne hkrati, seveda. Predtem pa je Vili Resnik iz javnega življenja kar nekako poniknil, čeprav poslušalci nikoli niso zares pozabili nanj. Naš priljubljen pevec se je zdaj na družbenih omrežjih oglasil kar sam in v videu nagovoril poslušalce. Pojasnil je, kakšno obdobje je za njim. 

"Dragi prijatelji, res je, skoraj dva meseca se nisem nič javil. Bilo je preveč vsega. Preveč napetosti in bilo bi zelo nepošteno, če bi na silo nekaj posnel," je pojasnil videoposnetku. Želi si, da bi lahko v tem letu več nastopal skupaj s svojo skupino. "Oprostite, ker se toliko časa nisem javljal, v letu, ki prihaja, pa upam, da se bomo večkrat videli v živo, to si najbolj želim," je dejal in pristavil češnjo na vrh praznične torte. Razkril je, da bo poslušalce kmalu razveselil z novo skladbo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta