Melania Trump o razvpitih fotografijah, na katerih je gola: "Ali ne znamo več ceniti lepote človeškega telesa?"

D.Ži
20.09.2024 12:13

Pred manj kot dvema mesecema je politična strateginja in komentatorka Ana Navarro objavila gole fotografije soproge nekdanjega ameriškega predsednika. Zdaj se je na njene očitke odzvala kar sama bivša prva dama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Melania Trump suvereno stoji za svojimi razgaljenimi fotografijami. 
Profimedia

Melania Trump bo kmalu objavila spomine, v katerih bo delila osebne zgodbe in družinske fotografije. Ob tej priložnosti je na omrežju X objavila video in se ozrla na svoje gole fotografije, ki jih je posnela med manekenstvom.

"Zakaj ponosno stojim za svojimi golimi fotografijami? Mislim, da je pomembnejše vprašanje, zakaj so se mediji odločili osredotočiti na to. Ali ne znamo več ceniti lepote človeškega telesa? Skozi zgodovino so umetniki častili človeško telo, ki vzbuja globoka čustva in občudovanje. Moramo spoštovati svoje telo in sprejeti brezčasno tradicijo uporabe umetnosti kot močnega sredstva samoizražanja," je dejala žena Donalda Trumpa.

Pred manj kot dvema mesecema je politična strateginja in komentatorka Ana Navarro objavila gole fotografije Melanie Trump. Čeprav je Navarrova članica republikanske stranke, glasno kritiza republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa in njegovo ekipo.

"Nekateri republikanci so na TV in družbenih omrežjih podali gnusne spolne pripombe o Kamali Harris, da bi njeno zgodovino zmenkov postavili pod vprašaj. Kar naprej. Želite, da bi bilo to vprašljivo? Kar naprej. Nikoli nisem videla golih slik Kamale Harris ali njenega moža," je zapisala Navarro na svojem Instagramu.

Fotografija gole Melanije je bila posneta januarja 2000 za revijo GQ. Slovenka na sliki leži na krzneni preprogi z diamantno ogrlico, zapestnicami in črnimi petami, medtem ko je priklenjena na aktovko Donalda Trumpa na njegovem zasebnem letalu.

Melania Trump bo 1. oktobra, pred predsedniškimi volitvami, izdala knjigo spominov z naslovom Melania. Njena pisarna jih opisuje kot močno in navdihujočo zgodbo ženske, ki si je sama utrla pot, premagala vse stiske in "definirala osebno odličnost". Knjiga naj bi bila polna osebnih zgodb in družinskih fotografij, ki jih doslej ni delila z javnostjo.

"Pisanje teh spominov je bilo zame zelo osebno in premišljeno potovanje. Kot nekdo, ki je izjemno zaseben, sem bila pogosto predmet javne obsodbe in napačnega predstavljanja, zato čutim odgovornost, da razčistim dejstva. Menim, da je pomembno, da delim svoj pogled: resnico," je poudarila Melania.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta