(FOTO) Kraljica visokih pet je močno spremenila slog: Ste opazili, kako nenavadne čevlje zadnje čase nosi Melania Trump?

D.Ži
09.08.2024 10:23

Najdražje oblečena Slovenka na svetu ima v svoji zbirki nešteto izjemnih kosov, tudi čevljev, zdi pa se, da se je medtem naveličala svojega zaščitnega znaka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Melania Trump modno še vedno skoraj nikoli ne zgreši, zadnje tedne pa je navdušena nad nizkimi petami in ravnimi podplati. 
Profimedia

Ko je še bila prva dama Združenih držav Amerike, je bilo Melanio Trump skoraj nemogoče srečati v čevljih z ravnim podplatom.

Melania Trump je izbrala vrtoglavo visoke pete tudi takrat, ko to morda ni bilo situaciji primerno - v njih je hodila med alarmom za orkan in v njih zasadila drevo na vrtu Bele hiše.

Profimedia

Najpogosteje je izbrala modele znanih svetovnih oblikovalcev, kot so Christian Louboutin, Jimmy Choo in Manolo Blahnik, največkrat je izbrala 10-centimetrsko peto, v kakršnih znajo hoditi le najbolj izkušene dame.

Profimedia

Kraljica pet je to poletje obrnila ploščo. Čeprav se še ni povsem odpovedala čevljem z visoko peto, jo zadnja dva meseca pogosteje srečamo v modelih z ravnim podplatom.

Profimedia

V njeni omari so balerinke Trompette francoske znamke Roger Vivier, za katere je značilna kvadratna oblika nizkih pet in velika kovinska zaponka spredaj.

Profimedia

Izbrala je model kožne barve, ki vizualno podaljša postavo, kombinirala pa jih je z ležernim kombinezonom v temno zeleni barvi.

V njeni zbirki so tudi črne balerinke francoske znamke Gommetta, za katere je značilen koničast top. Kombinirala jih je z ozkimi hlačami in ženstvenim belim blazerjem.

Profimedia

V bolj ležernih trenutkih Melania rada poseže po loaferjih, izbira pa modele znanih modnih hiš, kot je Bottega Veneta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta