Najmlajši sin Michaela Jacksona je za javnost popolna skrivnost: Nove fotografije razkrivajo, da se je zelo spremenil

D.Ži
02.03.2024 10:02

Nekoč je bil Blanket, danes je Bigi, javnost pa ga vidi le vsakih nekaj let. Tokrat se je najmlajši sin kralja popa zabaval z bratranci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prizor, ki je pretresel svet. Evforični Michael Jackson je leta 2002 sina javnosti pokazal kar čez ograjo berlinskega hotela.   
Profimedia

Najmlajši sin Michaela Jacksona, nekoč znan pod vzdevkoma Blanket in Bigi, se le redko pojavi v javnosti, ko pa se, ga le malokdo prepozna na prvi pogled, saj se skozi leta zelo spreminja.

21-letni Blanket, čigar polno ime je Prince Michael Jackson II., se že nekaj časa imenuje le še Bigi, na zadnjih fotografijah vidimo, da je odrasel.

Trenutek, ko je svetovna javnost prvič videla najmlajšega Jacksonovega sina. 
Profimedia

Čeprav le redko hodi na zabave, ga vidimo na novi fotografiji reperja Omerja Bhattija. Bigi in njegovi bratranci so skupaj pozirali v klubu, Bigi je na fotografiji prvi z desne.

Michaelovega najmlajšega sina dolga leta nismo imeli priložnosti videti v javnosti, nato pa je konec leta 2021 naredil izjemo in o podnebnih spremembah spregovoril za "Good Morning Britain", vzel si je tudi čas in novinarjem razkazal reči, ki so nekoč pripadale njegovemu slavnemu očetu.

Bigi se le redko pokaže v javnosti. 
Profimedia

Michael je imel sina Princea in hčerko Paris z drugo ženo, medicinsko sestro Debbie Rowe, medtem ko je Bigija rodila nadomestna mati. Vse tri otroke je vzgajal sam, s pomočjo osebja na posestvu Neverland in poskrbel, da so tudi po njegovi smrti finančno več kot dobro preskrbljeni. Vsakemu je namreč zapustil tretjino svojega premoženja, ki ga je razdelil na dele, zadnjega bodo prejeli, ko bodo dopolnili 40 let.

Tu in tam Bigi z novinarji spregovori o spominih na slavnega očeta.  
Profimedia

Prince je bil star le 12 let, ko je izgubil očeta, nato ga je vzgajala Michaelova družina. Za razliko od mnogih drugih otrok slavnih ni šel po očetovih stopinjah, pravi, da ni nadarjen za ples in petje, a ga šovbiznis vseeno zanima.

Javnost je Bigija spoznala pri komaj devetih mesecih, ko ga je oče z balkona berlinskega hotela razkazoval čez ograjo, kar je povzročilo velik škandal. Bigi sicer uporablja družbena omrežja, a so njegovi profili zaklenjeni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta