Napadi panike in anksioznost: Zala Kralj razkrila, da je za njo težko leto

D.Ži
18.01.2023 12:55

Tiho in mirno je zadnje čase okoli glasbenega dvojca zalagasper. In prav takšno obdobje sta si želela. Preveč je bilo vsega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kar nekam tiho je zadnje čase okoli naše glasbene naveze zalagasper. Burno obdobje je za Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom, priljubljena bivša evrovizijca sta si zaželela nekaj časa, ki bi bil namenjen samo njima in drugim interesom. A sta se vendarle pokazala. Na televizijskem potepu sta se pridružila voditeljici Lei Mederal in na TV3 med korakanjem k Sv. Antonu na Pohorju spregovorila o tem, kaj se jima trenutno (ne) dogaja. 

"Delava že, odkar se poznava in odkar sva končala šolo in sva bila pridna. Zdaj imava to možnost, da nekaj časa ne delava nič," sta pojasnila, zakaj sta si vzela tako dolgo medijsko pavzo. A poležavata ravno ne, saj se oba izobražujeta, Gašper se je posvetil igranju kitare, ki ji nameni tudi do pet ur dnevno. Zalina ljubezen so knjige, meni, da je tak predah potrebovala zaradi svojega mentalnega zdravja, saj je lani doživela nekaj paničnih napadov. 

"Imela sem zelo težko obdobje glede anksioznosti. Mogoče je to preveč informacij," je dodala. Vesela je, da se je leto 2022 izteklo. Odgovora na to, zakaj se je znašla v taki psihični stiski, tudi sama ne najde. Preveč medijske pozornosti? "Ne vem. Mislim, da je bilo vse skupaj, nisem še čisto predelala."

Lani je prebrala kar 85 knjig in se še bolj povezala z družino. Kolikor poznamo njuno ljubezen do skupnega glasbenega ustvarjanja, ne dvomimo, da nas bosta zalagasper prej ali slej spet prijetno pobožala s kakšnim novim glasbenim posladkom. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta