Obtožbe o nadlegovanju se zgrinjajo nad Challeta Salleta. Ste opazili, kaj je naredila njegova partnerica?

D.Ži
04.07.2024 12:32

Ni ostalo neopaženo, da je Yvonne Srdoč, ki naj bi se z glasbenikom v kratkem poročila, na svojem instagramovskem profilu uvedla veliko spremembo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Sem pa v preteklosti proti dekletom, ki o meni širijo neresnice, že podal prijavo in teče kazenski postopek," pravi Petrović.. 
Aleš Cipot

Težki očitki padajo in v tem trenutku je skoraj nemogoče napovedati, kako se bo kariera do nedavnega izjemno priljubljenega Challeta Salleta nadaljevala. Glasbenik s pravim imenom Saša Petrović se je znašel pod sumom spolnega nadlegovanja mladoletnic. V zadnjih dneh se je javno v zvezi s tem oglasila ena od deklet. Očitki na račun glasbenika so prišli na dan, ko je reper Zlatko, s pravim imenom Zlatan Čordić, objavil pesem Klepec laže.

V njej je Zlatko Challetu Salletu očital, da naj bi nadlegoval mladoletna dekleta in da naj bi pretepal svojo partnerko. Zlatko je pesem izdal po tem, ko se mu Challe Salle ni hotel opravičiti za žaljive izjave, ki jih je podal v podkastu. Kmalu po izidu pesmi je mlada ženska, ki je bila pri 15 letih spremljevalna vokalistka Challeta Salleta, na enem od družbenih omrežij navedla, da je začela piti alkohol, ker ji je Challe Salle rekel, da je na odru preveč sramežljiva.

"Ob vožnjah domov si me spraševal o moji intimi in me nagovarjal k pogovorom o seksu, čeprav se o tem nisem pogovarjala niti z vrstniki in mi je bilo vidno neprijetno. Po nastopu si me poljubljal na lice in vrat, čeprav sem imela prvi poljub le leto prej," je objavila. Po objavi na Instagramu naj bi prejela odzive več deklet s podobnimi izkušnjami.

Challe Salle je v prvem odzivu na Instagramu izpostavil, da proti njemu "ni bilo postopkov." "Poudarjam, da nisem v nobenem postopku in proti meni nikoli ni bila podana prijava. Sem pa v preteklosti proti dekletom, ki o meni širijo neresnice, že podal prijavo in teče kazenski postopek, kjer sem sam oškodovan," se je odzval glasbenik. Na policiji so medtem za STA navedli, da na del vprašanj, ki se nanaša na konkretnega posameznika, ne morejo odgovoriti, so pa dodali, da je vsaka oblika nasilja nedopustna in policija pri tem vedno zasleduje cilj, da se zaščiti žrtev in da so kazniva dejanja preiskana v celoti in storilci ustrezno procesuirani.

Petrović pri tem poudarja, da gre pri zadevi za "direktni napad na mojo družino in name". Mnogi so se ob tem vprašali tudi, kako vse skupaj doživlja njegova partnerica Yvonne Srdoč, s katero naj bi se v kratkem poročila, skupaj imata tudi leto in pol starega sinčka. Ni ostalo neopaženo, da je Srdoč medtem zaklenila svoj profil na Instagramu, kjer je do nedavnega z več kot 12.000 sledilci delila številne trenutke iz zasebnega, družinskega življenja. Do njenega profila lahko zdaj dostopajo le še tisti, ki jim to omogoči sama. Da ga podpira, lahko razberemo tudi iz tega, da se na njegove objave po obtožbah odziva z emotikonom srčka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta