Pamela razkrila, katerega zvezdnika je zalotila v trojčku z dvema ženskama. Všeč mu je bilo, da je opazovala

D.Ži
31.01.2023 10:45

Legendarna svetlolaska napoveduje biografijo, v kateri bo očitno povedala marsikaj pikantnega tudi o svojih kolegih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pamela Anderson te dni temeljito brska po svojih spominih in išče sočne podrobnosti. 
Mario Anzuoni

V svojih prihajajočih knjižnih spominih "Z ljubeznijo, Pamela" je legendarna Pamela Anderson razkrila, da je nekoč bila priča trojčku, ki ga je njen igralski kolega Jack Nicholson imel v Playboyevem dvorcu.

Mario Anzuoni

"Vsi so se hihitali, poljubljali ob steni in drseli drug čez drugega. Šla sem mimo ogledala in se sklonila nad umivalnik, da bi si popravila bleščilo za ustnice," je zapisala 55-letnica v svoji knjigi.

"Poskušala sem ne gledati, a si nisem mogla pomagati. Ujela sem njegov pogled v odsevu ogledala. Verjetno mu je to pomagalo 'opraviti delo', saj je izustil smešen zvok, se nasmehnil in rekel: 'Hvala, draga'," se spominja seks simbol 90-ih.

Anderson se je dogodka spomnila v ekskluzivnem intervjuju za Variety, revijo, ki je objavila številne sočne podrobnosti iz njenih spominov. Priljubljena Pamela je razkrila, da je "Playboyeva vila zagovarjala popolno spolno svobodo."

Jack Nicholson je užival, ker ga je med trojčkom opazovala tudi brhka Pamela.
Reuter

"Vila je bila polna umetnikov, filantropov, intelektualcev, lepih žensk ... Biti tam je bilo pravo doživetje," je opozorila.

Pamela je med pisanjem knjige razkrila številne hollywoodske skrivnosti, pred kratkim tudi, da ji je Tim Allen nekoč na hitro pokazal svoje mednožje, medtem ko sta skupaj snemala oddajo Sam svoj mojster.  

Tim Allen je pred Pamelo razprl kopalni plašč. 
Reuters

"Prvi dan snemanja sem prišla iz svoje garderobe in Tim je bil na hodniku v halji. Razprl je svojo haljo in mi hitro pokazal, kaj je pod njo," se je spominja Pamela. 

"Rekel je, da je to edino pošteno, ker je tudi on mene videl golo. Potem sva bila izenačena. V zadregi sem se zasmejala," je rekla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta