Po skandiranju, da je ustaš, se je oglasila nogometaševa žena: Ni ga nacionalizma, ki bi bil močnejši ob ljubezni

D.Ži
28.11.2022 09:58

Snežana Borjan je že vajena, da se nogometni navijači ukvarjajo tudi z njo, a si ni mislila, da se bodo nanjo in moža tako primitivno spravili tudi v Katarju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Snežana Borjan, žena kanadskega reprezentanta Milana Borjana, se je po tekmi med Hrvaško in Kanado oglasila na družbenih omrežjih.

"Slišala sem, kako so moje ime skandirali na svetovnem prvenstvu! Saj ne, da s tem nimam izkušenj, ampak nisem pričakovala, da bodo moje ime skandirali na stadionu Khalifa na svetovnem prvenstvu! Vau! Ni agresije, nacionalizma in primitivizma, ki bi bili močnejši od tega objema in ljubezni," je zapisala ob fotografiji s sinom.

Objavila je tudi posnetke zaslona sporočil, ki jih je prejela, potem ko so njene in moževe telefonske številke začele krožiti po skupinah na WhatsAppu.

"Kaj je smisel tega? Kako ste bolni in polni sovraštva! Vsak normalen bi slavil zmago, vi pa živite in slavite sovraštvo," je sporočila Hrvatom.

Kanadski vratar in kapetan srbskih korenin je pred leti dejal, da Knin in Dalmacijo smatra za del Srbije, ne Hrvaške. Med tekmo so hrvaški navijači Borjanu skandirali, da je ustaš, ta pa je odgovoril z dvigom treh prstov.

Njegova žena Snežana je najbolj znana kanadska nogometaška soproga. Snežana, ki ji nekateri pravijo kar "Vroča Sneki", je zelo aktivna v svetu nogometa, saj aktivno spremlja srbsko reprezentanco, pomaga pri vodenju vratarskega tabora in je lastnica restavracije v Zlatiboru.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta