Popolna zmeda: Koliko hiš v resnici gradi Alya? "Ne me farbat," je vznemirjen sledilec

D.Ži
25.01.2024 11:28

Naša pevka se je na svojem profilu na facebooku spomnila nastajanja svojega novega doma, nekateri pa si posnetek očitno razlagajo drugače.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ne, Alya te dni vsekakor ne gradi še ene hiše. 
Sandi Fišer

Slaba stran družbenih omrežij je ta, da nepregledna množica objav vsake toliko pripelje do zmede, napačnih sklepanj ali lažnih govoric. To je pred dnevi doživela tudi Alya, ki na instagramu in facebooku vsake toliko objavi kak utrinek iz zasebnega življenja, čeprav pri razgaljanju nikoli ne gre zares daleč. So pa njeni spletni sledilci lahko spremljali gradnjo njenega doma, iz meseca v mesec je hiška rasla in se iz gradbišča že skoraj spremenila v Alyin sanjski dom. Srečna, ker je najbolj mučni del projekta za njo, se je Alya odločila obujati spomine na gradnjo. 

Objavila je nekaj utrinkov iz časa nastajanja hiše, nekateri sledilci, ki so na njenem zidu bolj redko ali pa so vse skupaj spremljali zgolj površno, tega niso razumeli in so sklepali, da se je Alya lotila gradnje še ene hiše. "Pa daj no, ne me farbat, prejšnjič si že kuhinjo montirala, sedaj še pa ometov nimaš, a je to iz drugega štuka ali nas pa farbaš," piše eden od vznemirjenih sledilcev.

Glede na to, kako drag in zahteven podvig je ustvarjanje novega doma, ima naša pevka gradbenih del zaenkrat dovolj. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta