(FOTO) Dobili smo novo uradno najlepšo Slovenko. In ta je prava prvakinja!

D.Ži
05.09.2022 08:54

Vida Milivojša je tista, ki po novem nosi krono in lento mis Slovenije. Gre za dekle, ki v sebi nosi veliko ustvarjalnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dobili smo novo uradno najlepšo Slovenko. Mis Slovenije 2022 je na prireditvi v Braslovčah postala 23-letna Vida Milivojša iz Ljubljane. Prva spremljevalka je postala Hana Klaut, druga spremljevalka pa Talita Sofija Komelj.

Nova mis Slovenije študira tržno komuniciranje in odnose z javnostmi. "S slovenskim mitom o Lepi Vidi nimam skupnega le imena protagonistke, temveč tudi hrepenenje. Hrepenim predvsem po kreativi, zato raje, kot da gledam televizijo, napišem kakšno lepo poezijo. Svojo kreativnost izražam tudi skozi gibe, saj sem plesalka, ki je s svojo ekipo že večkrat osvojila državna, evropska in svetovna prvenstva. Veliko inspiracijo pa najdem v naravi in živalih, zato sem se kot otrok učila tudi jahati," je razkrila v svoji predstavitvi.

Prva spremljevalka, 26-letna Hana Klaut, prihaja iz Šempetra pri Gorici, druga spremljevalka, 22-letna Talita Sofija Komelj, pa tako kot Vida iz prestolnice.

Prireditev je vodila mis Slovenije 2017 aja Zupan.

Letošnje kandidatke so bile stare od 19 do 26 let, prihajale pa so z vseh koncev Slovenije. Za naziv mis Slovenije so se potegovale: Larisa Brumec, Urša Trontelj, Talita Sofija Komelj, Ana Oder, Blažka Hojak Šalamun, Anja Korenč, Ana Malavašič, Julija Poljanec, Teja Tripković, Lana Šantelj, Hana Klaut, Klara Šmigoc, Kristina Mihelčič, Vida Milivojša, Urška Koštrun in Anastazija Marić.

Za glasbeni posladek na prireditvi so poskrbeli fantovska skupina Booom!, štajerska zasedba Baya, državni prvakinji v plesni kategoriji show dance Lina Novak in Tjaša Fale, reper 6 Pack Čukur in Alya.

Prireditev v Braslovčah je bila sklepni del večmesečnega tekmovanja, v katerem so dekleta tekmovala v izzivih s področij podjetništva, turizma, športa, vzgoje in izobraževanja, kulinarike ter kulture.

Kje in kdaj bo potekal svetovni izbor Miss World, še ni znano.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta