Slavna igralka ni bila z moškim intimna že več let: Pravi, da se je njen pogled na spolnost spremenil

D.Ži
18.10.2022 07:36

Drew Barrymore pravi, da je skozi seks nekoč iskala pustolovščine, danes pa je mnogo bolj umirjena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Drew Barrymore je razkrila, da od ločitve od Willa Kopelmana leta 2016 ni bila v razmerju, in dodala, da se je njen pogled na seks povsem spremenil.

Na Instagramu je delila fotografijo, na kateri drži prenosni računalnik, medtem ko je v naslovu objave svoje sledilce spodbudila, naj preberejo "zelo osebno zgodbo", ki jo je napisala o tem, da je trezna mati samohranilka.

"Pri skoraj 48 letih se glede intimnosti počutim povsem drugače kot med odraščanjem. Nisem imela staršev, ki bi mi bili vzor, ​​in že od mladosti sem se z ljudmi družila na odrasel način," je razkrila Barrymore.

Profimedia

Barrymore je pred tem dejala, da je skozi seks iskala "razburjenje, potrditev in pustolovščino", in ker ni mogla spremeniti svoje preteklosti, je mati dveh otrok dejala, da se je odločila na situacijo gledati v pozitivni luči.

"Po dveh otrocih in ločitvi od njunega očeta sem se osredotočila na ljubezen do sebe in svojih dveh hčera," je dejala in dodala, da to ne vključuje moških. Terapevt ji je nekoč dejal, da seks ni ljubezen, ampak le izraz ljubezni.

Profimedia

"Vse življenje sem iskala besede, ki bi mi pomagale razumeti svojo drugačnost in zdaj, zahvaljujoč njemu, jo," je povedala igralka.

Barrymore je nedavno med epizodo svoje pogovorne oddaje razkrila, da lahko "nekaj let" zdrži brez seksa. Igralka in sovoditeljica Rossa Matthewsa je namreč razpravljala o priznanju igralca Andrewa Garfielda, da je pol leta živel v celibatu, da bi se pripravil na vlogo duhovnika v filmu Tišina iz leta 2016.

Garfield je pred snemanjem filma Marcu Maronu v podcastu WTF povedal, da je imel nekaj "precej čudnih" izkušenj, medtem ko se je "vzdržal seksa in stradal". "Ja, pa kaj?" se je Barrymore pošalila na račun te izjave.

Profimedia

"Kaj je narobe z mano, da se mi šest mesecev ne zdi dolga doba?" je dodala. Igralka sicer ni bila pretirano navdušena nad Garfieldovo šestmesečno abstinenco.

"Drew lahko zdrži šest mesecev brez seksa. Brez težav," se je pošalil sovoditelj Matthews in dodal, da bo to zagotovo nov naslov številnih člankov v medijih. Nato ga je igralka popravila, češ da se lahko brez seksa zdrži več let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta