Ste opazili, da je princesa Diana na svoj dekolte pogosto naslonila majhno torbico? To je razlog ...

A.L.
11.07.2022 11:49

Paparaci so ji sledili na vsakem koraku, del rešitve je našla v majhni torbici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Od njene smrti sta minili že več kot dve desetletji, a princesa Diana še vedno ostaja modna ikona, ženske po vsem svetu pa se pogosto rade spominjajo njenih modnih kreacij, s katerimi je navduševala v času življenja na dvoru. Zaradi njene priljubljenosti je bila ves čas pod drobnogledom medijev in paparacev, ki so ji sledili na vsakem koraku. V lovu za čim bolj ekskluzivno fotografijo se je paparacem le redko uspelo dokopati do takšne, na kateri bi pokojna princesa pokazala dekolte.

Imela je namreč svoj trik, ki je poskrbel, da je vedno vse ostalo na pravem mestu. Kadarkoli je nosila obleko, ki je imela bolj izrazit dekolte, je tisti predel pri odhodu iz avta pokrila s svojo malo večerno torbico. Kot je za Daily mail razkrila modna oblikovalka Anya Hindmarch, ki je z Diano velikokrat sodelovala: "Vedno sva se smejali, ko sva kreirali torbice, Diana jih je imenovala kar dekolte torbice.Z njimi si je tako vedno pomagala, da je njen dekolte ostal skrit pred radovednimi pogledi in fotografskimi objektivi."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta