Velika žalost doletela skupino Mi2: "Hvala, da si bil del naše familije. Za vedno"

D.Ži
30.01.2024 09:44

Mnogo prezgodaj se je poslovil nepogrešljiv član ekipe ene naših najuspešnejših glasbenih skupin, od katerega se zdaj poslavljajo tudi številni kolegi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mi2 so se od nepogrešljivega člana svoje glasbene družine poslovili tudi na družbenih omrežjih.  
Robert Balen

Žalostni dnevi za člane skupine Mi2, ki so preko družbenih omrežij sporočili, da se je mnogo prezgodaj poslovil nepogrešljivi član ekipe Alen Vranič, bolj znan pod vzdevkom Mikro. Skrbel je za monitoring, ozvočenje in umetniško uprizarjanje ter tako na na prehojeni poti ene naših najbolj uspešnih skupin pustil velik pečat. "Dobro šraufaj tam zgoraj, naš veliki Mikro. Hvala za vse, kar si nam dal, in hvala, da si bil del naše familije. Za vedno," so ganljive besede, s katerimi so se midvajevci poslovili od cenjenega kolega. 

Novica je razžalostila mnoge, tudi številne glasbene kolege, ki so Mikra skozi leta dobro spoznali, in druge. Čustveni zapisi in spomini nanj se vrstijo. "Vsak zvok, od tu naprej, si zdaj tudi ti. In vsaka tišina si ti. Ker če zvoka ne objame tišina, tudi zvok ne more obstajati", "Si lahko mislim, da poleg bolečine in praznine ostaja z vami nešteto zgodb, ki ne bodo nikoli šle v pozabo" in "Nikoli ne bom pozabila vrhunskega akustičnega koncerta v Minoritih v Mariboru, mislim, da je bilo septembra 22., bilo je kot v dnevni sobi, Mi2 ste ga nam, publiki, predstavili kot del benda, kot vrhovnega šefa koncerta, in res je bil, s srcem pri stvari je skrbno in z nasmeškom na obrazu letal sem ter tja in preverjal, če je res vse na njegovem visokem nivoju. Zakaj tako hitro odidejo tako izjemni ljudje?" so le nekateri od njih.

"Dobro šraufaj tam zgoraj, naš veliki Mikro," spočajo pokojnemu kolegu. 
Marko Vavpotič

Oglasili so se tudi člani skupine Tabu. "Srce se nam trga. Krasen človek. Manjkal boš zelo. Iskreno sožalje svojcem, prijateljem in sodelavcem," so zapisali pod objavo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta