Veselo pričakovanje! Slovenska olimpijka, ki je navdušila vso državo, sporočila, da bo konec leta prvič postala mamica

D.Ži
05.08.2024 15:47

Vsa Slovenija je bila na nogah, ko je na olimpijskih igrah v Riu osvojila bronasto medaljo. Vmes je tekmovalno kariero zaključila, a ostaja s športom tesno povezana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Te dni so oči ljubiteljev športa uprte v olimpijski Pariz, mnogi pa se še dobro spomnijo velikega uspeha iz leta 2016, ko je v olimpijskem Riu de Janeiru bronasto medaljo priborila judoistka Anamari Velenšek v kategoriji do 78 kilogramov.

Anamari Velenšek bo decembra prvič mamica. 
Andrej Petelinšek

Njene zadnje olimpijske igre so bile tiste v Tokiu, od tekmovalne kariere se je nato poslovila relativno tiho in neopazno, a športu ostaja zapisana, saj še vedno dela kot trenerka in selektorica mladinske reprezentance. Precej živahno je tudi v njenem zasebnem življenju. V intervjuju za Siol je razkrila, da bo konec leta prvič postala mamica.

Stanko Gruden/sta

O nosečnosti v intervjuju skoraj ni govorila, veselo pričakovanje so potrdile predvsem fotografije. Rodila naj bi decembra. 

Danes 33-letna Velenšek je za Slovenijo nastopila tudi na poletnih olimpijskih igrah 2012 v Londonu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta