(VIDEO) Bivša slovenska misica razkrila, kako si namesti prsi, da ima bolj dih jemajoč dekolte

D.Ži
05.04.2023 10:30

Tjaša Kokalj Jerala se poslužuje metode, ki jo hollywoodske zvezdnice že dobro poznajo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tjaša Kokalj Jerala stavi na lepilni trak.
Pro Plus

Majhne skrivnosti velikih lepotnih mojstric. Tjaša Kokalj Jerala, ena naših mednarodno najbolj uspešnih misic, ki je nekoč blestela na svetovnem izboru Miss Universe, s svojimi spletnimi sledilci pogosto deli modne in lepotne nasvete. Prekaljena modna mačka tu in tam iz rokava strese tudi kak nepričakovan trik, kako v hipu ustvariti bolj atraktiven videz. 

Tokrat se je lotila dekolteja, pomembnega dela ženskih oblek, ki včasih ne stoji tako pokončno, kot bi si lastnica želela. Tjaša je razkrila, da že nekaj časa dekoltejsko situacijo rešuje s pomočjo posebnega lepilnega traku, namenjenega prsim. Trik, ki ga hollywoodske zvezdnice že dobro poznajo. 

Tudi sama je priznala, da ima včasih težave, ker njeni dojki ne stojita enakomerno, a ju nato v popolno pozicijo namesti z lepilnim trakom, o čemer nato nihče niti posumi ne. Ne dvomimo, da je z izvirnim trikom navdihnila marsikatero sledilko, ki si bo zdaj pogosteje omislila dekoltirano obleko ali top. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta