(VIDEO) Dolgo je veljal za enega najbolj zaželenih tipov na naši sceni, zdaj bo štajerski glasbenik prvič postal očka

D.Ži
15.04.2024 09:41

Malce nenavadno. Novico o prihodu novega družinskega člana je naš glasbeni par nepričakovano skombiniral z novico o nakupu novega gospodinjskega aparata.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Težko bi rekli, da gre za popolno presenečenje, saj je zadnje čase vse kazalo na to, da ju do popolne družinske sreče loči le še češnja na torti njune ljubezni, sploh po tem, ko sta poročno torto leta 2023 že razrezala. Čas je za novo poglavje in veselo novico sta glasbenik Tim Kores - Kori in harfistka, polovica dua De Liri Julija Veleski Kores sporočila kar preko družbenih omrežij, v vplivniškem slogu. "Poklon moji dragi ženi in bodoči mami malih Koresov, vem, da je nenavadno darilo in reveal tudi, ampak to si je res želela. No, Foter bom. I’m gonna be a dad," je tam sporočil Kori.

V videu je svoji ženi podaril nov sesalec. Zgodbo o otroku sta tako prepletla z zgodbo o novem hišnem sesalcu. "Moja Julija me že ene dve leti mrcvari, da ji kupim sesalec, ker najin je ... saj je res katastrofa no, sploh pa zdaj, ko je noseča," pravi Tim. Darilo je Julijo pričakalo na mizi. 

"Odpri, nosečka," ji je nato rekel Tim. Darilo jo je opazno ganilo. "Kaj to je robotski? Tri leta sem čakala!" je presenečeno vzkliknila in zaradi sreče imela solzne oči. Kori je svoj čas veljal za enega najbolj zaželenih samcev na slovenski sceni, tudi kakšna znana Slovenka se je znašla v zvezi z njim, zdaj pa je že nekaj časa v varnih rokah lepe Julije. 

Znanemu paru iskreno čestitamo tudi mi. Tako za otroka kot tudi za nov sesalec, ki jima očitno veliko pomeni. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta