Zvezdnica razkrila, kakšno je resnično stanje Shannen Doherty, ki se bori z rakom: So dnevi, ki so težji od drugih

D.Ži
26.10.2023 10:20

Sarah Michelle Gellar, televizijska Buffy, je javno izrazila svoje občudovanje do igralske kolegice, ki bije bitko svojega življenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shannen Doherty bije bitko svojega življenja. Težko je, a se ne da. 
Profimedia

Igralka Sarah Michelle Gellar, zvezdnica serije Izganjalka vampirjev, je spregovorila o boju svoje soigralke in prijateljice Shannen Doherty z rakom. Shannen, najbolj znana po vlogi Brende v seriji Beverly Hills 90210, je nedavno obvestila oboževalce, da se ji je rak razširil na možgane.

Sarah Michelle Gellar pravi, da je njena kolegica prava bojevnica.
Profimedia

"Neverjetna je," je Sarah Michelle povedala za Access Hollywood. "Ko rečejo bojevnica, je res bojevnica. Živi vsak dan in se bori," je dodala Gellar.

"So vzponi in padci, so dnevi, ki so težji od drugih, in so dnevi, ki so lahki. Ona je odlična," pravi Sarah.

Hudo bolno Shannen Doherty v javnosti vidimo le še redko. 
Profimedia

Doherty so leta 2015 prvič diagnosticirali raka dojke. Leto kasneje je povedala, da se je bolezen razširila na njene bezgavke. Maja 2016 je prestala mastektomijo. Leto kasneje se je bolezen umirila, a že leta 2019 je ugotovila, da se ji je rak vrnil, razširil in je v četrti fazi. Junija je odkrila, da se je rak razširil na njene možgane.

"5. januarja je CT pokazal metastaze v mojih možganih. Včerajšnji posnetek prikazuje postopek namestitve maske, ki jo nosite med obsevanjem možganov. 12. januarja je bil prvi krog obsevanja," je takrat zapisala.

Shannen Doherty zdravljenje redno dokumentira tudi na družbenih omrežjih.  
Profimedia

"Moj strah je očiten. Sem izjemno klavstrofobična in v mojem življenju se je dogajalo marsikaj. Srečna sem, ker imam odlične zdravnike, kot je dr. Amin Mirahdi, in neverjetne tehnike. Toda ta strah ... Nemir ... Čas vsega ... Tako je videti rak," je dodala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta