(VIDEO) Še en divji žur: Prijateljice finske premierke na Hrvaškem potnikom Jadrolinije kazale razgaljena oprsja

D.Ži
26.08.2022 10:05

Predsednica finske vlade ima očitno zelo razposajen prijateljski krog, hrvaškega kapetana prizor očitno ni posebej motil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Finska premierka Sanna Marin je te dni pod drobnogledom javnosti, zdaj so kar nekaj pozornosti pritegnile tudi njene prijateljice, ki so se zabavi prešerno vdajale na Hrvaškem.

Na TikToku se je pojavil posnetek, na katerem tri premierkine prijateljice stečejo na premec ladje in po snemalčevem odštevanju potnikom mimo vozečega trajekta Jadrolinije pokažejo golo oprsje. Kapitan jim je odgovoril s trobljenjem, kar jih je zelo razveselilo.

Profimedia

Posnetek je objavila premierkina prijateljica Sabina Sarkka, kdaj točno je nastal in ali je bila z njimi tudi premierka, ni znano, saj je ni v kadru.

@sabinasarkka Tässä on ollut vähä kaikennäköistä @Julia Toivola #foryoupage @Lotta Soini @Dr. Rannisto ♬ alkuperäinen ääni - Sabina Särkkä

Finska premierka se je znašla na tarči kritik, potem ko so na družbena omrežja pricurljali posnetki njene zabave s finskimi zvezdniki, nato pa se je pojavila še fotografija dveh finskih vplivnic, ki sta se v prostorih premierkine rezidence poljubljali. Razgaljeni oprsji sta zakrili z napisom "Finska".

Sanna Marin je pod pritiskom javnosti opravila tudi test na mamila, ki je bil negativen, nato pa se je za neprimerno fotografijo javno opravičila.

"Po mojem mnenju slika ni primerna. Za to se opravičujem. Takšne fotografije ne bi smelo biti, sicer pa se na zabavi ni zgodilo nič izjemnega," je novinarjem povedala premierka in potrdila, da je fotografija iz njenega stanovanja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta