Župan se predstavlja kot zagovornik tradicionalnih vrednot, a številni se norčujejo: "Pokaži, kako te jaha sodelavka"

M.R.
20.08.2024 13:52

Draško Stanivuković je objavil videoposnetek, ki je izzval kar nekaj odzivov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Župan Banja Luke Draško Stanivuković
Profimedia

Banjaluški župan Draško Stanivuković je na omrežju X (nekdanji Twitter) objavil posnetek, na katerem se predstavlja kot zagovornik tradicionalnih družinskih vrednot. Številni menijo, da gre za predvolilno potezo, ki jasno kaže, da je politik že vstopil v kampanjo. 

V videoposnetku je jasno poudaril, da v Banjaluki ne bo dovolil nastopa pevca Desingerice in tudi ne parade ponosa. Poleg tega je izpostavil, da se ne more strinjati, da bi starše namesto mama in oče imenovali "starš 1 in starš 2". Povedal je tudi, da vsak teden obišče cerkev in da tudi redno trenira. 

Številni spletni uporabniki so se na račun njegove objave norčevali z naslednjimi zapisi: "Dodik 1 in Dodik 2, to gre." "Kje je tisti porno film?" "Dodaj še tisto fotografijo, na kateri te sodelavka jaha v pisarni v delovnem času." 

Zadnji komentar se nanaša na videoposnetek, ki se je pred tremi leti pojavil na spletu, prikazuje pa Stanivukovića, ki je v pisarni učil sodelavko jahati. Šlo je za njegovo prvo pomočnico v županski pisarni. "Kakšen žrebec si," mu je sodelavka dejala na koncu posnetka, oba pa sta se nasmejala. 

"Za stanje v družbi in med mladimi si ti slabši primer od Desingerice. Nihče več noče na fakulteto, vsi bi drgnili asfalt in se igrali džiha, džiha ..." je še nekdo napisal med komentarji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta