(FOTO) Krhka in utrujena: Po razkritju, da se rak v njej širi, se je zvezdnica Beverly Hillsa pokazala v javnosti

D.Ži
21.07.2023 10:47

Shannen Doherty se bori kot levinja, a bolezen jo izčrpava. Po dolgem času si je privoščila kosilo s prijatelji v restavraciji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Shannen Doherty, igralka, najbolj znana po vlogi Brende v kultni seriji Beverly Hills, 90210, se je po dolgem času pokazala v javnosti. Fotografi so jo opazili, ko je s prijatelji zapuščala slovito restavracijo Nobu v Malibuju. Sicer se pogosto oglaša preko družbenih omrežji, kjer lahko spremljamo njeno dolgoletno bitko z rakom. In bori se kot levinja.

Profimedia

Zvezdnica je nedavno razkrila, da se je rak v njenem telesu razširil, kljub slabim obetom pa je tokrat bila videti zelo vedro razpoložena. Leta 2015 so ji diagnosticirali raka dojke. Leto kasneje je povedala, da se je bolezen razširila na bezgavke. Maja 2016 je prestala mastektomijo. Leto kasneje se je bolezen umirila, leta 2019 pa je Shannen izvedela, da se je rak vrnil, razširil in je trenutno v četrti fazi.

Profimedia

V začetku letošnjega junija je sporočila, da se je rak razširil na možgane, v začetku leta je prestala operacijo. "16. januar 2023. Operacija. Morali so mi odstraniti možganski tumor in narediti biopsijo. Poskušala sem biti pogumna, a sem okamenela. Strah je bil velik. Bala sem se morebitnih slabih izidov, bala sem se, da ne bom več videla svoje mame ... Tako lahko izgleda rak," je igralka ob posnetku iz bolnišnice objavila na družbenih omrežjih.

Shannen Doherty bije bitko svojega življenja. Težko je, a se ne da. 
Profimedia

Ne gre prezreti, da je od boja z boleznijo že močno utrujena, krhka in ranljiva je videti, a se ne da. Milijoni po svetu za svojo "Brendo" stiskajo pesti in upajo na ozdravitev.

Hudo bolno Shannen Doherty v javnosti vidimo le še redko. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta