(ANKETA) Večerovi bralci odločili: Na Emi 2018 mora zmagati ta skladba ...

Denis Živčec Denis Živčec
23.02.2018 10:05

Glasovali ste in izglasovali. Bralci Večera ste svoje mnenje o slovenskem evrovizijskem predizboru povedali v anketi na naši uradni Facebook strani. Očino imate močna favorita.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Katja Kodba

Napetost je na vrhuncu in ugibanja o tem, kdo bo Slovenijo zastopal na 63. Pesmi Evrovizije v Lizboni, v polnem teku. Odgovor bomo dobili jutri, okoli 22. ure, ko bodo v studiu 1 javne televizije razglasili tistega, ki je najbolj navdušil gledalce in žirante.
Osem jih je še v igri, čeravno se zdi, da se v tednu po predizboru vse vrti le še okoli treh. A izkušnje so nas naučile, da je na Emi vse mogoče. Še preden na oder stopita voditelja finala, komik Vid Valič in pevka Raiven, si dovolimo nekaj napovedovanja. V ponedeljek je na Večerovi uradni Facebook strani zaživela anketa, v kateri smo vas vprašali, kdo bo zmagal na Emi 2018. Bralci Večera imate očitno podoben okus, kot ga imajo tisti, ki so v podobnih anketah glasovali na tujih evrovizijskih portalih. V štirih dneh, od ponedeljka do četrta, se je nabralo 980 glasov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta