Biseksualci razkrivajo: Kaj v postelji bolje počnejo moški in kaj ženske?

D.Ži
08.06.2022 08:36

Ženske se bolje poljubljajo, saj se zadeve lotijo z več čutnosti in posluha za partnerja. Moški se bolj nežno posvetijo telesnim delom, ki jih sami nimajo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Čeprav so spolni stereotipi pogosto zelo daleč od realnosti, ni mogoče zanikati, da obstajajo splošne razlike med ženskami in moškimi kot spolnimi partnerji. Za začetek gre za razliko že v strukturi genitalij.

To so izkušnje ljudi, ki so imeli spolne odnose z moškimi in ženskami. Zbral jih je portal Gurl.

"Ženske se bolje poljubljajo, saj to počnejo popolnoma drugače kot moški. Čeprav so moški zame bolj seksualni, se ženske manj monotono poljubljajo, spreminjajo svoj ritem in zelo dobro prepoznavajo partnerjeve namige." (izjava ženske)

Profimedia

"Moški bolj jasno povedo, kaj si želijo, in partnerki ali partnerju radi dajejo napotke. To precej olajša stvari in partnerja sprosti, hkrati pa prispeva k boljšemu seksu. Ženske rade pobudo prepuščajo moškim in ne govorijo preveč. Kljub temu pa rade opomnijo na to, da jim nekaj ne ustreza." (izjava moškega)

"Ženske imajo v nasprotju s splošnim prepričanjem močnejši libido. V zvezah z ženskami si želijo več seksa kot moški." (izjava ženske)

"Moški so lahko tudi nežni in včasih so med seksom nežnejši od žensk, zlasti pri dotikanju telesnih delov, ki jih nimajo - na primer prsi in vagine." (izjava ženske)

Profimedia

"Pri oralnem seksu ni razlike v spolu, mislim, da se te veščine razlikujejo od osebe do osebe. A ženske se nožnice veliko bolje dotikajo, verjetno zato, ker jo dobro poznajo." (izjava ženske)

"Biseksualne ženske vidijo glavno razliko v tem, da so lahko prevladujoče v odnosih z ženskami, medtem ko v heteroseksualnih odnosih to vlogo prevzamejo moški." (izjava ženske)

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta