Česanje z zvezdniškim pridihom

Denis Živčec Denis Živčec
20.10.2017 10:12

Loui Ferry, slovenski frizer, ki mu zaupajo največje svetovne zvezde, se je vrnil domov s prav posebnim glavnikom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Alex Cvetkov

Kako daleč se mu morajo zdeti leta, ko je prišel v salon in dobil metlo v roke. Danes je svetovna frizerska zvezda, domačin med slavnimi in bogatimi, ki jih videvamo le na malih ekranih. Vili Koderman je postal Loui Ferry - Slovenec, ki je zagotovo segel v roko (in lase) največjemu številu "ta velikih" estradnikov. Ko je svojo poklicno pot začel kot 14-letni deček v frizerskem salonu na Hajdini pri Ptuju, še sanjal ni, da mu bodo svoje glave nekoč zaupale Naomi Campbell, Giselle Bündchen, Adriana Lima in Miranda Kerr. Delal je na vseh modnih tednih, ki v svetu kaj veljajo.

Urša Premik

Zabava z Bieberjem in Madonno

Poklicno pot je začel v prvem letniku v frizerskem salonu na Hajdini pri Ptuju, na polovici prvega leta pa je šel delat v Kamnico pri Mariboru k Marinki Volmajer, ki je bila njegova mentorica. Po treh letih šel v Ljubljano in tam delal leto dni, nato pa naredil naslovnico za revijo Salon. Frizerski zvezdnik Angelo Seminara ga je povabil v Miami, kjer je asistiral na njegovih šovih. Odlična referenca je povečala zanimanje za mladega, nadarjenega frizerja. Željen vsega novega je takrat komaj polnoleten odšel v ZDA, kasneje se je za krajši čas vrnil domov, nato pa odletel v London, kjer dela še danes, a njegovo življenje je polno potovanj, gostovanj. Zanj so odprta vrata v najbolj ekskluzivne klube na svetu, tam je spoznal Justina Bieberja pa Madonno, Miley Cyrus, Jessie J, v živo je doživel zabave po podelitvah oskarjev in grammyjev.

Urša Premik

Balzam ni potreben

Mladi ustvarjalec je pri snovanju izdelka veliko pozornost namenil ustrezni obliki, njegovi glavniki imajo natančno določeno širino zobcev, ki las ne cukajo in lomijo, temveč jih v celoti zaobjamejo, tako da uporaba balzama ni potrebna. Ob česanju si temeljito zmasirate lasišče, z rahlim drsenjem po glavi in stimuliranjem akupresurnih točk pa boste lasem zagotovili zdrav in sijoč videz. Kot pravi ustvarjalec, je prednost lesenih glavnikov v naravnem materialu, ki zmanjša ali celo povsem izniči alergijske reakcije, povrhu vsega pa redna in nežna masaža lasišča spodbuja naravno oljenje, s čimer se znebimo nadležnega prhljaja. Les je slab prevodnik toplote, zato se lahko brez strahu češemo med sušenjem s fenom.
"Lasje niso le okras glave, ampak so temelj kvalitetnega življenja in odločilno vplivajo na naše počutje in samozavest. Divji ritem vsakdana nas spodbuja, da posegamo po cenenih pripomočkih, prepojenih s kemikalijami, ki imajo usodne učinke ne le na lase, temveč na zdravje nasploh. Redno česanje je najbolj preprost način za dovajanje sveže energije lasem in telesu," še pravi frizerski mojster, ki je glavnike ozaljšal z logotipom iz 24-karatnega zlata in jim dodal svileni robec.
Glavnike je Slovencem predstavil na pompoznem šovu v ljubljanskem Cirkusu, kjer se je ob drogu vihtela Maja Pirc, nastopila je skupina Artifex pa Vito Mlinarič, druženje, ki se je razvilo v pravo zabavo, je povezoval Tadej Bricelj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta