(FOTO) Tako si predstavljajo gostoljubje? Turista na Pagu v kopalnici pričakal cenik, ob katerem ga je skoraj kap

D.Ži
23.08.2024 11:02

Če boste v tem apartmaju uporabljali pralni stroj, se pripravite na doplačilo. A zaplete se tudi z izbiro pralnega programa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
15 minut pranja stane 3 evre, 30 minut pranja pa 5 evrov. Lastnik stanovanja je cenik nalepil na pralni stroj.
Profimedia

Nekega turista je na Pagu pričakalo presenečenje. In to v apartmaju, za katerega je plačal 100 evrov na dan. Na pralnem stroju je opazil cenik, kakršnega ne vidimo pogosto.

"Cena prenočišča je 100 evrov na dan, pralni stroj pa ni vključen v to ceno. Se pravi, če želite prati perilo, vas lahko to stane tudi osem evrov. Če pa boste uporabljali hitro pranje, torej 30-minutni program, vas bo stalo pet evrov," je za Dnevnik.hr pojasnil gost apartmaja.

15 minut pranja stane 3 evre, 30 minut pranja pa 5 evrov. Lastnik stanovanja je cenik nalepil na pralni stroj.

Cenik poškodovanih predmetov

V začetku julija je razpravo na družbenih omrežjih sprožil še en paški cenik. Ta je vključeval seznam predmetov, za katere morajo gostje plačati odškodnino, če se po nesreči poškodujejo. V ceniku je zapisano, da se za uničeno klimatsko napravo plača 150 evrov, za uničeno metlo 15 evrov, za izgubljen ključ 100 evrov, za uničena vrata in vratca 500 evrov, za uničeno vzmetnico pa 150 evrov.

Največji hit je bila pristojbina za klimatsko napravo. Če gostje brez vednosti lastnika prižgejo klimo, morajo plačati kar 150 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta