(FOTO) Veteranski nogometni asi so se udarili v Breznu: Igramo do onemoglosti

11.09.2021 16:16
"Zlati gol se ne doseže kar hitro, včasih pade mrak. Ko pa se zgodi, sedemo in se pomenimo. Analiza, kaj prigriznemo spijemo pivo in to je to," pravi "boter" Ivo Jakičič. Danes se je njegova ekipa iz Brezna na zelenici udarila s prijatelji. Poraz ne boli, bolj veseli druženje ob lepem vremenu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Janez Skerlovnik, rekreativni nogometaš (levo), ki bo kmalu dopolnil 74 let. Ob njem Alojz Turjak, direktor Struc Kovačija Muta, prav tako rekreativni nogometaš.
Tomaž Ranc

"Podaj, pa ne prehitro...", je bilo slišati danes sredi belega dne v Breznu ob Dravi. Na perfektno urejeni nogometni zelenici ob Dravi sta se med seboj udarili ekipa veteranov in njihovih povabljenih gostov.
"Kdo pa gre sredi belega dne v najhujši vročini "špilat fuzbal"?" so se spraševali mimoidoči. "Ja, mi," je bil jedrnat in odločen Ivo Jakičič, motor nogometne rekreacije v Breznu. In to ne samo danes, pravzaprav že leta, desetletja.
Najstarejši med igralci, upokojeni gozdar Janez Skerlovnik iz Radelj, bo čez 14 dni dopolnil 74. let. Rojen je bil torej leta 1947, a se še danes suče na zelenici, kot bi bil 50 let mlajši. In tudi zabil je na današnji nogometni tekmi in pozneje še med vratnicami nadomestil poškodovanega vratarja.

Veteranski nogomet, ki je več kot to.
Tomaž Ranc
Zelenica je bila odlično pripravljena.
Tomaž Ranc
Navijač in veterana na oddihu.
Tomaž Ranc
Brezno, srečanje veteranov.
Tomaž Ranc
Brezno, srečanje veteranov.
Tomaž Ranc
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta