(FOTO) Žiga iz MasterChefa si je uresničil sanje: Razkril je, kdaj in kje vrata odpira njegova restavracija

29.09.2021 10:15
Poimenoval jo je po vzdevku, po katerem ga je klical tudi pokojni oče. Gre za svež, trendovski koncept pop up restavracije. Kaj to pomeni?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič/pop Tv

Če zaprete oči in si v misli prikličete obraze zadnje sezone slovenskega MasterChefa, kateri obraz se vam pojavi med prvimi? Skoraj zagotovo je to simpatični Žiga Gabrovec. Odštekan, drzen, čustven in očitno tudi ambiciozen, saj je že po koncu šova razkril, da sanja o lastni restavraciji. Zavihal je rokave in sanje uresničil. Ponosno je naznanil, da vrata 1. oktobra odpira Žigola. Restavracijo je poimenoval po svojem vzdevku, tudi pokojni oče ga je klical tako.

Nastajanje Žigole smo lahko preko družbenih omrežij spremljali že nekaj časa, zdaj pa je Žiga svojim sledilcem končno sporočil, da je veliki dan prispel. Gre za zanimiv in zelo trendovski koncept pop up restavracije. "Gre za trend gastronomskega doživetja, ki združuje dobro hrano, izvirno lokacijo, inovativen ambient in skratka vse, kar lahko naredi zanimivo kosilo ali večerjo. Hrana se bo ponujala na specifičnih dogodkih, prvi izmed mnogih pa bo že ta petek," pojasnjuje Žiga. 

Pop up restavracija bo zaživela v njegovih domačih Slovenskih Konjicah, v dvorcu Trebnik

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta