Ta 3 nebesna znamenja bodo na letošnjo pomlad imela največ sreče v ljubezni

D.Ži
07.04.2021 10:55
Najlepše se je zaljubiti spomladi. Letos se ljubezenski razcvet, sodeč po astroloških napovedih, še najbolj obeta trem nebesnih znamenjem.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vsak letni čas prinaša romantične trenutke, a najlepše se je zaljubiti spomladi, ko vse cveti. Če gre verjeti astrologom, bodo to pomlad svoj ljubezenski razcvet doživela tri nebesna znamenja To so oven, bik in dvojčka. 

Profimedia

Oven

Ker je Venera v njihov znak vstopila 21. marca, se je romantični čas za ovne že zdavnaj začel. To pomlad se bodo počutili optimistično in samozavestno, kar je kot nalašč za novo ljubezensko zgodbo, sploh zdaj, ko se zavedajo svoje lastne vrednosti in ponudbe. 

Bik

Romantični biki so vedno pripravljeni na ljubezen, maja pa bodo imeli veliko priložnosti za uresničitev svoje ljubezenske pravljice. Sredi maja bodo intenzivno spoznavali svoje potencialne partnerje in se ob koncu meseca odločili, katera oseba je za njih prava. 

Profimedia

Dvojčka

Dvojčkom bo najbolje v ljubezni šlo v prvi polovici junija, ko bodo imeli veliko priložnosti za spogledovanje, pa tudi kaj več. Najboljši čas za njih bo konec junija, ko se bo v njihovem življenju zgodila velika sprememba, piše Elite Daily

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta