Kosilo v gostinskem lokalu na Reki: Naročil vodo z okusom in končal na urgenci z razžrtim požiralnikom

Va
11.10.2023 12:51

Za zakonski par se je obedovanje v gostinskem lokalu na Reki na Hrvaškem spremenilo v dramo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pogled na Reko
Profimedia

Ko je izvedel za primer devetletnika, ki je v gostinskem lokalu v Krapini namesto naročenega jabolčnega soka dobil nevarno kislino, je še moški iz Pulja na Hrvaškem razkril, kaj se mu je sredi maja pripetilo na Reki in pustilo posledice do danes.   

S soprogo sta se namenila pojesti kosilo v enem od gostinskih lokalov, je povedal za hrvaški RTL. A kmalu se je začela drama. Namesto vode z okusom, ki sta jo naročila, je gospod Stanko, kakor se je pokazalo v poznejši analizi, popil neznano kislino. K sreči zgolj požirek, a mu je strupena snov kljub temu razžrla požiralnik. "Če bi bil popil več, me ne bi več bilo," je opisal še vedno pretresen. 

No, to še ni vse. Ko ga je odpeljal rešilec, se je soproga vrnila v lokal in zahtevala račun, toda na njem pijača sploh ni bila navedena. Ko je, da bi imela dokaz, zahtevala možev kozarec in steklenico, pa so jo zavrnili.

Nesrečni Istran je ostal v bolnišnici teden dni in izgubil 20 kilogramov, nato pa se je moral tedensko vračati na širjenje požiralnika. Po skoraj pol leta to naredi na tri tedne, ko ne more pogoltniti niti več tekoče hrane, je povedal.     

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta