Ljubezen Milene in Dušana se je začela v ljubezenskem trikotniku

Sonja Javornik
14.06.2018 06:46
Njuno razmerje se je začelo strastno. V ljubezenskem trikotniku. In zanimivo je, da sta po vseh skupnih letih Milena Zupančič in Dušan Jovanović še vedno strastna in izjemno ljubeča. Če ne bi o njuni zgodbi brali v novi biografiji legendarne igralke, ki jo je zapisal Tadej Golob, bi prav lahko pomislili, da sta sveža zaljubljenca.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Milena Zupančič in Dušan Jovanović
Rok Mlinar
Vajina zveza se je začela burno, ampak ko sem prebrala Milenino knjigo, mi je jasno, da je burno še danes. Bi rekla, da je dobro, da je v zvezi veliko strasti, da ni dolgčas. Drži?
Dušan
Milena
Dušan, ste želeli še kaj dodati? Milena je namreč hitro prevzela besedo ...
Dušan
Milena
Ko smo že pri kresanju mnenj: Milena, kakšen je bil občutek, ko sta se za vas kregala dva od, vsaj v tistem trenutku, zagotovo največjih frajerjev na sceni - Dušan Jovanović, eden največjih režiserjev in dramatikov pri nas, in vaš takratni mož Radko Polič, ki je bil zvezdnik, znan po vsej Jugoslaviji?
Milena
To pa je nam že dolgo jasno. Če o kom, lahko o vas rečemo, da ste fatalna ženska - že zaradi Dušana in Raca. No, kako pa je biti fatalka?
Milena
Dušan
Cel intervju je objavljen v junijski številki revije OBRAZI, za katero je Milena spregovorila tudi o tem, kako se je odzvala na sovražno nastrojene kolegice. 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta