Mario Galunič iskreno o odnosih na RTV Slovenija

Barbara Furman
11.10.2018 06:22
Je Mario Galunič Mišo Molk res izgnal iz uredništva?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ziga Culiberg
Ne morem si kaj, da ne bi donedavnega odgovornega urednika razvedrilnega programa na Televiziji Slovenija vprašala, kako skrbi za osebno razvedrilo. Kaj “odštekanega” ste nazadnje naredili prvič?
Da bi vas srečali na kakšnih bučnih zabavah, pa je torej bolj malo verjetno. Pa čeprav sem slišala, da znate biti hudo zabavni.
Desini
To poletje ste se potepali na Japonskem. Vemo, da veliko potujete. Srečali ste se z raznolikimi odtenki življenja na različnih koncih sveta. Če s te perspektive gledate na Slovenijo in Slovence, ki tako radi kritiziramo in tarnamo, češ, kako slabo nam gre, počnemo to upravičeno?
Druga vaša strast je delo na televiziji. Že 25 let. Zelo prepoznaven medijski obraz ste. Na takšne dežujejo številne kritike, tudi zlonamerne. Vam še pridejo do živega?
Kaj vam pomeni mnenje kolegice Miše Molk, ki ne skopari s kritikami na vaš račun? V intervjuju za našo revijo je rekla, da ste jo v vlogi urednika razočarali, tako zaradi programa kot zaradi vašega nezrelega načina komuniciranja. Očita vam tudi, da ste njo in njeno hčerko Ulo dobesedno izgnali iz uredništva razvedrilnega programa, in to celo brez kakršnegakoli argumenta
Miše Molk
Cel intervju preberite v oktobrski številki revije OBRAZI, kjer boste izvedeli tudi, kaj Galunič pravi na očitke Molkove in zakaj je umaknil oddajo njene hčerke Ule Furlan.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta