Na poroki svojega brata je obelodanil, da z ženo pričakujeta otroka, in priznal: "To je bilo maščevanje"

M.R.
13.05.2024 15:11

Številni komentatorji so se postavili na stran neimenovanega moškega, ki je s svojo novico zasenčil bratovo poroko. Povedal je namreč, da je njegova žena noseča, to pa je storil naklepno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična
Profimedia

Uporabnik omrežja Redit se je želel maščevati svojemu bratu, ki je na njegovi poroki zasnubil svoje tedanje dekle. Prav zaradi tega mu je želel vrniti v enaki meri in na bratovi poroki prevzeti glavno vlogo.

Na omrežju je zapisal: "Brat mi je dejal, da bo na moji poroki zasnubil svoje dekle. Rekel sem mu, naj tega ne počne, ker je to moj dan in dan moje žene, in da ne želim, da bi naju karkoli vznemirjalo. Ponorel sem, ko sem to slišal, a je on vseeno želel to storiti, ker da bo na poroki zbrana ožja in širša družina. Zagrozil sem mu, da mi ni mar in da ga bom odstranil s poroke, če bo to storil. Mati je bila na njegovi strani in me prepričevala, da to ni nič takega," pojasnjuje. Mati naj bi mu bila tudi povedala, da bo tudi ona zapustila poroko, če bo izpolnil napoved. Brat je vseeno storil, kar je nameraval. 

Zaradi vsega, kar se je zgodilo proti njegovi volji, se je odločil narediti peklenski načrt. "Moj brat se je poročil prejšnji konec tedna, zato sem bil zdaj jaz tisti, ki je izkoristil trenutek, namesto zdravice sem vsem sporočil, da z ženo pričakujeva prvega otroka," je povedal.

Tokrat mu je to želela preprečiti mati, a jo je ustavila in pomirila babica. "Rekla ji je, naj sedi in molči. Mati jo je poslušala, mi pa smo se večji del poroke pogovarjali o najinem prihodnjem otroku," še naprej opisuje dogodke avtor zapisa na družbenem omrežju. Objavo so komentirali drugi uporabniki. "Povsem jasno je, kdo med vama je najljubši otrok. Bravo za babico, ker je utišala mamo. Tvoj brat pa ... Vprašal je, ti si rekel ne, on pa je kljub temu to storil," je v komentarjih zapisal uporabnik. "Ha, ha, ha, babica je zakon," je dodal drugi, tretji pa je ugotovil, da ga babica očitno najbolj ljubi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta