Načrtujete potovanje? Ryanair ima posebno akcijo, na priljubljene lokacije je možno odleteti za 15 evrov

A.L.
06.03.2024 11:06

Če želite odpotovati v Manchester, boste odšteli 15,44 evra, v bližnjo Podgorico pa lahko poletite za ceno od 16,59 evra naprej.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Če želite izkoristiti tokratno promocijo letalske družbe, morate do 7. marca rezervirati let za potovanje, ki ga boste opravili med 1. in 30. aprilom.
Reuters

Ryanair je aktiviral posebno akcijo, ki velja za posamezne lete. Če želite izkoristiti tokratno promocijo letalske družbe, morate do 7. marca rezervirati let za potovanje, ki ga boste opravili med 1. in 30. aprilom.

Tako so leti v Düsseldorf, Oslo ali Piso na voljo že od od 14,99 evra. Če želite odpotovati v Manchester, boste odšteli 15,44 evra, v bližnjo Podgorico pa lahko poletite za ceno od 16,59 evra naprej, enako tudi v Milano in Bergamo.

Karte za Basel se začnejo pri ceni 19,99 evra, v Göteborg pa lahko odletite za 21,99 evra. Če sanjate o potovanju na Ciper, lahko v Pafos poletite za 24,99 evra.

To je le nekaj destinacij v ponudbi, vse pa si lahko ogledate tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta