Plazma Športne igre mladih: V Mariboru uspešno zaključen turnir v šahu

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
14.05.2024 08:38

Zmagovalci se bodo pomerili na državnem prvenstvu in dobili priložnost za potovanje na mednarodno tekmovanje v Split.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sportneigremladih.si

V soboto so se na Osnovni šoli Franceta Prešerna Maribor odvijale Plazma Športne igre mladih - turnir v šahu za fante in deklice, rojene leta 2009 in mlajše, ter leta 2013 in mlajše. Dogodek je potekal v sodelovanju s Šahovsko zvezo Slovenije in Centrom šolskih in družabnih dejavnosti (CŠD) Maribor ter pod okriljem svetovne šahovske zveze FIDE, ki je ponosni sponzor in ambasador Plazma Športnih iger mladih.

Sportneigremladih.si

V kategoriji deklice, rojene leta 2013 in mlajše, so zmagovalke postale: 1. mesto: Mara Predin (ŽŠK Maribor Poligram), 2. mesto: Vanessa Eva Grobotek (ŠK Branik Maribor), 3. mesto: Maša Markovič (ŠK Postojna).

Sportneigremladih.si

V kategoriji fantje, rojeni leta 2009 in mlajši, so zmagovalci bili: 1. mesto: Tilen Kovačec (ŠD Ptuj), 2. mesto: Tom Crnjakovič (ŠD Ptuj), 3. mesto: Williams Thomas (ŽŠK Maribor Poligram).

Sportneigremladih.si

V kategoriji fantje, rojeni leta 2013 in mlajši, so zmagovalci postali: 1. mesto: Gregor Markovčič (ŠK Postojna), 2. mesto: David Krstić (Tajfun - ŠK Ljubljana), 3. mesto: Svit Gomboši (ŠD Ptuj).

Sportneigremladih.si

Zmagovalci se bodo tako pomerili na državnem prvenstvu, kjer bodo najboljši prejeli priložnost za brezplačno potovanje na mednarodno tekmovanje v Splitu, ki bo potekalo od 21. do 23. avgusta 2024.

Sportneigremladih.si

Za več informacij o Plazma Športnih igrah mladih obiščite našo spletno stran www.sportneigremladih.com.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.