Ste za odlično in ugodno nedeljsko kosilo?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
22.02.2023 00:00

Z nakupom v Sparu prihranite denar in čas

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Je mogoče kupiti kakovostne sestavine za kosilo po ugodni ceni? Ja, itak – v Sparu! Spar se ponaša z največjim naborom izdelkov kakovostnih lastnih trgovskih znamk. Preverite, zakaj se njihov nakup najbolj splača!  

Menjajte znamko, ne življenjskega sloga!

Kaj boste jedli danes? Ne skrbite, če nimate idej. Na Sparovi kulinarični spletni strani Jedel bi boste našli recepte za odlične jedi. V našem letaku pa vas vsak teden čaka nov recept za izvrstno jed. Tokrat lahko pripravite nedeljsko kosilo po naše, ki bo navdušilo vso družino. Pri pripravi si lahko pomagate s tem preprostim trikom. Sestavine za to okusno jed pa dobite v Sparu, kjer med drugim najdete tudi več kot 7700 izdelkov lastnih blagovnih znamk*, ki so preverjeno kakovostni in poleg tega običajno cenejši od ostalih blagovnih znamk primerljive kakovosti.

Arhiv naročnika

Kakovost za vsak okus in žep

V Sparu najdete kar 47 linij lastnih blagovnih znamk*, med katerimi so kakovostni izdelki za vsak okus in žep. Mnoge med njimi proizvajajo priznani proizvajalci, med katerimi so tudi številni slovenski.

Znotraj linije S-Budget je več kot 500 izdelkov, ki vam zagotavljajo preverjeno kakovost po diskontnih cenah*. Z izdelki SPAR trgovske znamke**, med katerimi jih je kar 176 prejelo oznako »Odlična kakovost«, dobite kakovost priznanih znamk za tretjino ceneje*. Privoščite pa si lahko tudi vrhunske okuse za vsakdanje razvajanje z izdelki ekskluzivne linije SPAR Premium, med katerimi so tudi izdelki Michelinovih chefov SPAR Premium. Poskusite še ostale Spar znamke in se pustite navdušiti!

Vse na enem mestu

Pri nakupu Sparovih znamk boste prihranili denar. In ker vse, kar potrebujete, najdete v eni trgovini, boste pri vsakem nakupu prihranili tudi svoj dragoceni čas. Tega lahko namenite stvarem, za katere vam običajno zmanjka časa. Izberite kakovost in ugodno ceno obenem v eni trgovini. Ja, itak – Spar!

Arhiv naročnika

* Več na www.spar.si

** Pod SPAR trgovsko znamko spadajo Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Lovely in Splendid.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.