Strokovnjak za zmenke svari ženske: Ne dobivajte se z moškim, ki ne počne teh 5 stvari

D.Ži
17.02.2023 10:36

Ne bi smeli odraslega moškega opominjati, da vam mora odgovarjati na klice in sporočila. To bi moral vedeti sam in se, če mu je v interesu, narediti bolj dostopnega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Strokovnjak za odnose je pred kratkim postal viralen na TikToku, potem ko je ženskam pojasnil, kako naj se obnaša moški, s katerim se odločijo za zmenek. Na srce jim je položil, naj ne spuščajo meril.  

Jacob Lucas zase pravi, da je "trener za zmenke", in dodaja, da je "že milijonom ljudi pomagal doseči ljubezenska razmerja, ki so si jih vedno želeli".

"To je pet stvari, ki bi jih moral fant narediti zate in so minimum," začne Lucas svoj video, ki si ga je ogledalo že več kot tri milijone ljudi.

@jacoblucas101 What are your answers??? #psychology #datingcoach #relationships #sigma #alpha #beta #personality #personalitytest ♬ original sound - Jacob Lucas | Dating Coach

1. Oglasiti se na telefon

"Moški, s katerim hodite, bi moral biti vešč uporabe telefona. Od odraslega moškega ne bi smeli zahtevati, da vam vrača klice ali sporočila. To naj stori sam, takoj ko bo na voljo," pravi.

2. Naj vas kam povabi

Prizadevna oseba bi vas morala peljati na zmenek vsaj enkrat na teden, razen če ste v razmerju na daljavo. "Nekateri bodo rekli, da je to prepogosto, a jaz vam povem, da ni," je dodal.

Image: 306262153, License: Royalty-free, Restrictions:, Model Release: yes
Profimedia

3. Podpornik

"Fant bi moral biti vaš najbolj zvest oboževalec. Če ni, je nekaj narobe, verjemite mi,"  pojasnjuje Lucas.

4. Naj svoj urnik deli z vami

"In vi z njim, saj le tako lahko oba načrtujeta življenje z drugim," meni.

Profimedia

5. Naj vam pokaže ljubezen

"Vedno bi se morali počutiti dobrodošle," je prepričan.

Uporabniki spleta so sicer deljenih mnenj. "Zmenek enkrat na teden? Pri tem gospodarstvu?" je komentiral neki sledilec in dodal, da ni nujno, da se mečemo v tako velike stroške, saj si lahko skupaj tudi ogledamo film, večerjamo doma ali gremo na sprehod. 

"Želim videti takšen seznam lastnosti, ki bi jih morale imeti ženske," dodaja drug uporabnik.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta