Moški na spletu delil najboljše nasvete za spolnost, naučila ga je skupina v postelji zelo spretnih lezbijk

D.Ži
14.02.2023 10:28

Znižajte pričakovanja in se sprostite. Gre za vaše intimno življenje, ne film za odrasle. A kak dober nasvet vendarle tu in tam prav pride.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Marsikdo na spletu rad deli podrobnosti iz zasebnega življenja in postelje, seveda običajno anonimno. Tako je skupina moških na Redditu nedavno delila nekaj nasvetov za boljši seks kot odgovor na objavo uporabnika LonelyLeroy.

"Kateri je najboljši spolni nasvet, kar ste jih kdaj slišali?" je vprašal LonelyLeroy, in tukaj je nekaj odgovorov:

- "Lubrikant in predigra."

- "Gre za to, da natančno ugotovite, kaj vašo partnerko navdušuje in katere poze so ji najbolj všeč."

- "Komunicirajte. Pogovarjajte se o vsem. Če to storite pravilno, bi moral biti že pogovor erotičen."

- "Ne mudi se. Počnite vse počasi - bolj strastno bo."

- "Počasi in v ritmu. Upoštevajte, da to ni dirka. Bodite pozorni in se pogovorite, kaj vam je všeč in kaj ne."

- "Najslabši nasvet je bil: velikost je pomembna, najboljši pa: izkušnje so ženskam privlačne."

- "Imam lekcije iz seksa v živo."

Neki moški je še zapisal, da se ima za velikega ljubimca, vse zahvaljujoč skupini žensk, ki so ga naučile, kako pravilno užiti spolnost in se ji predati.

"To ni bil toliko nasvet kot fizična demonstracija. Skupina lezbijk me je vzela pod svoje okrilje. Zasule so me z nasveti: 'Naredi to, ne tega', 'Poglej, kaj se zgodi, če narediš to ali ono,'" je napisal.

"Od takrat sem prejel več komplimentov deklet o mojih sposobnostih," je ponosno dodal, nekateri pa so komentirali, da "lahko samo sanjajo o takšnih učiteljicah", piše The Sun.

Po besedah ​​strokovnjakinje za seks Tammy Nelson je že večina žensk kdaj v življenju hlinila orgazem in v nekaterih študijah je osupljivih 80 odstotkov žensk priznalo, da so to storile vsaj v enem trenutku svojega spolnega življenja.

Da ženske v postelji včasih igrajo, potrjuje tudi Durexova raziskava iz leta 2017, ki je razkrila, da približno deset odstotkov žensk redno, vsaj enkrat na teden, hlini orgazem.

"Z nenehnim spremljanjem družbenih omrežij ljudje dobijo vtis, da imajo vsi drugi odlično spolno življenje razen njih, kar je daleč od resnice. V resnici je stopnja spolne disfunkcije visoka. Dolgočasno ljubljenje se zgodi vsakomur in visoka pričakovanja prinesejo le občutek razočaranja nad lastno spolno interakcijo. To pa vodi v zmanjšanje želje po seksu in poslabšanje stvari v spalnici," pravi Marianne Brandon, psihologinja in licencirana spolna terapevtka.

"Sprejmite dejstvo, da je včasih seks dober, včasih pa dolgočasen, in to je normalno. Naj bodo vaša pričakovanja realna," je opozorila in svetovala, da "vzemite stvari v svoje roke", če želite več strasti v svojem življenju.

"Pogovarjajta se tudi o tem, kaj vam je v spolnem življenju všeč, kaj ne, česa si želite, o čem fantazirate ... Redno se pogovarjajte o intimnostih, saj se potrebe in želje ljudi s časom spreminjajo," pravi strokovnjakinja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta