To sta nova voditelja priljubljenega kviza

A. Z.
31.07.2018 06:41
Marcel Nahtigal in Nejc Kurbus sta nova voditelja kviza na TV3, nove oddaje pa lahko gledate celo poletje ob sredah, četrtkih in petkih zvečer.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nejc (levo) in Marcel uživata v voditeljski vlogi.
Ana Kregar
"Najboljše je, da smo se dobro ujeli z ekipo. V vsakem poslu je veliko lažje, če delaš z ljudmi, s katerimi ti je lepo. To velja tako za sodelavce kot za tiste, ki v kvizu sodelujejo kot tekmovalci, saj imajo vedno kaj zanimivega povedati in se med snemanjem tudi veliko smejimo. Format oddaje nama je všeč, saj okvirji niso trdno začrtani, tako da lahko na nek način izraziš sebe, ne da bi moral delati nekaj, kar ti je naročeno. Pomembno je, da se oddaja izpelje, kot se mora, če pa je poleg še kakšna zafrkancija, je to dobrodošlo,”
Marcel
Nejc

Marcel Nahtigal

“Vedno pojem do konca, preden vstanem od mize, in občasno onikam svoje starše.”
“Druščina fantov smo se odločili, da bomo začeli rolkati. To je postalo bolj družabni dogodek kot namensko športno udejstvovanje. Že takrat so ljudje vpili za menoj, naj ne razbijam s to leseno desko, poslano od samega hudiča. Enostavno ne razumem, zakaj ljudje ne marajo glasnih pokov pred svojo hišo po več ur na dan,”
“Nekaj malega znam zaigrati na kitaro in ukulelo, ampak samo toliko, da lahko osvojim žensko srce, kar pa je konec koncev tudi namen igranja kitare in ukulele.”
“Že od prvega letnika gimnazije pa se ukvarjam tudi z gledališko improvizacijo. Ta je poseben del mojega življenja, saj sem na odru doživel nekaj najboljših občutkov. Absolutni zmagovalec med občutki je, ko vidiš, da si nekoga nasmejal, in veš, da si mu polepšal dan. Prav tako pa ni slab občutek, ko z ekipo osvojiš prvo mesto v tekmovanju v šolski impro ligi in prvo mesto v tekmovanju v impro pokalu (I love you ekipi Kam(p)a Sutra & U đaru borbe).”

Nejc Kurbus

“Komunikativen sem. Dober organizator in vodja. Ne samo poslušam, ampak tudi slišim. Hitro pozabim. (Smeh.) Jem bolje, kot kuham, pa nobeno ni slabo …”
Nino Pušlar, Rudija Bučarja
Andraža Hribarja.
Filme gledam premalo, berem in poslušam pa ogromno!”
“Narava me sprošča, tako da se tudi bolje počutim,”
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta