Tragično: 3-letnica ustrelila šest mesecev nosečo mater

A.L.
20.04.2018 14:13

Zgodilo se je na parkirišču pred nakupovalnim središčem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Reuters

Iz ZDA prihaja tragična družinska zgodba. Triletna deklica je skupaj z enoletnim bratcem in materjo, ki je bila v šestem mesecu nosečnosti, sedela v avtomobilu in čakala očeta, ki je bil v tem času v bližnji trgovini. Med čakanjem je deklica na sedežu našla nabito pištolo in je nehote sprožila. Pri tem je zadela mater, ki je sedela na sprednjem sedežu in je v kritičnem, a stabilnem stanju, poroča New York Post.
{twitter}https://twitter.com/brandilmelb/status/986753384395956224{/twitter}
Policija je razkrila, da je 21-letni Menzo Brazier, oče triletnice, nabito pištolo pustil na sedežih kljub temu, da sta bila v avtomobilu prisotna dva otroka. 
"Slišali smo krike. Večja skupina ljudi je pritekla iz trgovine. Izvedeli smo, da je nekdo ustreljen in krvavi," je povedal prodajalec iz bližnje trgovine. "Naša prva misel je bila, da s kraja zločina odstranimo otroka. Prenesli smo ju v notranjost stavbe in ju skušali zaščititi," pa je dejal drug zaposleni.
Lokalni preiskovalec je za medije povedal, da se deklica dejanja ne zaveda, ob dogodku naj bi bila prestrašena. Policija doslej še ni objavila podatkov o žrtvi.
Menza Brazierja policija sumi ogrožanja otrok, s preiskavo dogodka pa nadaljuje.
Sicer pa to ni prvi primer v ZDA, v katerem je otrok ustrelil starša. Aprila 2016 je 2-letni deček ubil svojo mater, 26-letno Patricio Price z zadnjega sedeža avtomobila. Ženska je umrla na kraju dogodka.
{twitter}https://twitter.com/SkaterVarnum/status/707350100801142784{/twitter}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta